Рідке тісто для заливного пирога
(покроковий рецепт з фото)
Чули про заливних пирогах? немає? думаю, не тільки чули, але і напевно навіть готували їх, просто не знали, як вони звуться. Будь-пиріг з рідкого тесту можна назвати заливним.
Записуйте рецепт, як приготувати рідке тісто для пирога. Формувати пиріг з такого тесту дуже просто. На дно змащеної форми налийте половину тіста і розрівняйте. Далі викладіть будь-яку вподобану начинку: тушковану капусту, м'ясну, картопляно-цибульну, рис з яйцем…. Да все, що завгодно! А зверху залийте другою половиною тіста і випікайте до готовності в розігрітій духовці.
- Крем - 250 грам
- Майонез - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Сода - 1 щіпка( гашене оцтом)
- Цукор - За смаком
1
З'єднайте сметану з майонезом.
2
Додайте яйця і добре перемішайте.
3
Додайте гашене соду, цукор і сіль.
4
Замісити тісто, поступово додаючи борошно.