Рідке тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)
Цей італійський класичний рецепт рідкого тесту для піци вам точно стане в нагоді, - адже всі ми хочемо вміти готувати все, що подають в кафе. А навчиться робити справжню піцу - запорука вашого успіху!
От і все, побачити, як, такий рецепт приготування дозволяє перетворити "святкові" поїдання піци в ресторанах в дуже доступне задоволення! Запікається піца на такій основі зазвичай 15-20 хвилин, так що ви встигнете якраз придумати оригінальний соус або цікаві варіанти наповнення для вашої піци. Я сподіваюся, вам цей простий рецепт рідкого тісто для піци сподобається, і ви більше не будете собі відмовляти в задоволенні поласувати цим італійським чудом!
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кефір - 0.5 L
- Сода харчова - 1 щіпка
- Цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
1. Змішуємо яйця, сіль, перець і вибрані ваші приправи. Додати трохи борошна, а я ще додаю сир, щоб начинка вийшла ніжніше.
2. В окремому посуді змішуємо кефір покіслее, і розбавимо в ньому дріжджі.
3. Тепер тонкою цівкою вливаємо кефір, постійно помішуючи тісто.
4. Потроху починаємо всипати попередньо просіяне борошно, поки тісто не стане потрібної вам консистенції.
5. Перемішуємо, і розгортає тісто в згоді з тим, любите ви круглу, або прямокутну піцу.