Тісто пісочне для курника
(покроковий рецепт з фото)
Не дарма курник називають царем пирогів, адже і смак, і вигляд у нього дійсно шикарний. А тісто для його приготування використовують різну, ну а я пропоную вам свій варіант пісочного тіста для курника.
У нашій родині всі дуже поважають пироги, особливо несолодкі, ну а курник для нас - це взагалі цілий свято. І як у кожної господині, у мене теж є свій особливий рецепт приготування пісочного тіста для курника. Не знаю чому, але саме з цим тестом наш курник виходить особливо смачним, напевно, вся справа тут в розсипчастою консистенції такого тесту. В цілому виходить дуже соковитий і ніжний пиріг, ну а начинка - це вже ваш особистий вибір, тому що курник можна приготувати з чим завгодно, в будь-якому випадком виходить неймовірно смачно. Повірте, з цим простим рецептом тіста пісочного для курника вам більше не доведеться думати, чому ж порадувати своїх домашніх, адже такий соковитий і ніжний пиріг - вже сам по собі свято.
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 250-300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки