Тісто для курника
(покроковий рецепт з фото)
Сідало - король пирогів. Актуальний на будь-якому святковому заході. Завжди виглядає красиво, та й на смак пальчики оближеш. Тісто для курника використовують різну, розповім вам свій рецепт.
З даного в цьому рецепті тесту можна приготувати чудовий курник з абсолютно будь-якою начинкою. Заморожене тісто ще дуже довго зберігається, при цьому абсолютно не втрачаючи своїх смакових якостей. Готується все дуже швидко і просто. Як же зробити тісто для курника? Дивіться нижче.
- Борошно - 250 грам
- Яйця - 1 штука
- Вершкове масло - 150 грам (або маргарин столовий)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Ст. Ложка
1. Приготуйте все інгредієнти.
2. У велику миску просійте борошно, додайте сіль і кубиками нарізане масло. Масло має бути охолодженим.
3. Почніть розтирати масло з борошном руками. Можна, можливо, звичайно, використовувати і комбайн.
4. Тісто має досягти піщаної суміші.
5. Додамо в тісто рідкі складові. У маленькій мисочці збийте яйце з молоклм, потім додайте в тісто.
6. Перемішайте.
7. З тіста сформуйте кульку.
8. Тісто загорніть в харчову плівку і зберігайте в морозилці. Можна охолодити і відразу використовувати.