Рецепт Тісто для курника фото

Тісто для курника
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Сідало

Сідало - король пирогів. Актуальний на будь-якому святковому заході. Завжди виглядає красиво, та й на смак пальчики оближеш. Тісто для курника використовують різну, розповім вам свій рецепт.

З даного в цьому рецепті тесту можна приготувати чудовий курник з абсолютно будь-якою начинкою. Заморожене тісто ще дуже довго зберігається, при цьому абсолютно не втрачаючи своїх смакових якостей. Готується все дуже швидко і просто. Як же зробити тісто для курника? Дивіться нижче.

  • Борошно - 250 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Вершкове масло - 150 грам (або маргарин столовий)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
тісто для курника - фото крок 1
1. Приготуйте все інгредієнти.
тісто для курника - фото крок 2
2. У велику миску просійте борошно, додайте сіль і кубиками нарізане масло. Масло має бути охолодженим.
тісто для курника - фото крок 3
3. Почніть розтирати масло з борошном руками. Можна, можливо, звичайно, використовувати і комбайн.
тісто для курника - фото крок 4
4. Тісто має досягти піщаної суміші.
тісто для курника - фото крок 5
5. Додамо в тісто рідкі складові. У маленькій мисочці збийте яйце з молоклм, потім додайте в тісто.
тісто для курника - фото крок 6
6. Перемішайте.
тісто для курника - фото крок 7
7. З тіста сформуйте кульку.
тісто для курника - фото крок 8
8. Тісто загорніть в харчову плівку і зберігайте в морозилці. Можна охолодити і відразу використовувати.

Схожі рецепти