Тістечко «домовик»
(покроковий рецепт з фото)
Справжнім шанувальникам шоколаду хочу порекомендувати приготувати на десерт дуже класне і неймовірно смачне тістечко "брауні" в домашніх умовах. Перед таким шоколадним ласощами не встоїть ніхто!
Перед вами досить простий класичний рецепт тістечка "брауні" . Це базовий варіант, який при бажанні можна доповнювати найрізноманітнішими інгредієнтами: горішками, karamelyyu, глазур'ю за смаком, а також ягідної або м'ятною прошарком, наприклад. Побалуйте себе приголомшливим десертом без зайвого клопоту.
- Цукор - 225 грам
- Борошно - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 180 градусів. З'єднайте шоколад з вершковим маслом, розтопіть його. Ретельно перемішуйте в процесі, щоб вийшла однорідна маса. До речі, в якості основи в рецепті приготування тістечка "брауні" можна також використовувати "нутеллу", наприклад.
2. У глибоку миску просійте борошно, сіль і розпушувач.
3. Збийте вінчиком яйця. З'єднайте розтоплений шоколад з цукром, борошном і яйцями. Все як слід перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. Підготуйте жароміцних форму.
4. Вилийте туди тісто, відправте його в духовку. Запікайте тістечко "брауні" в домашніх умовах близько півгодини. Потім остудіть трохи і наріжте порційними шматочками. Перед подачею на стіл можна присипати зверху цукровою пудрою або полити глазур'ю, наприклад.