Рецепт Тістечка «Podkovki» фото

Тістечка «Podkovki»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Тістечко, Бісквіт

Тістечка "підківки" готуються з бісквіту, змащеного нутелою. Можна використовувати будь-який інший шоколадний крем. Такі солодкі підкови принесуть щастя кожному, хто їх з'їсть. Особливо в рік Коня!

Тістечка "підківки" - ніжні, солодкі і смачні. Відмінно підійдуть для новорічного столу напередодні року Коні. Готуються вони дуже просто і швидко. До речі, частина тесту можна "зафарбувати" какао і зробити "мармурові" тістечка.

Як приготувати тістечка "підківки"?

1. Яйця збийте з цукром до його розчинення. Повинна вийти густа піна.

2. Поступово введіть в яєчно-цукрову масу просіяне борошно і розпушувач. Додайте ванілін. Гарненько перемішайте або збийте міксером.

3. Введіть в тісто вершкове масло. Я зазвичай вибираю холодне масло з холодильника, натираю його на буряковій тертці і замішую в тісто. Замісити тісто руками.

4. Форму для випічки змастіть рослинною або вершковим маслом. Можна вистелити пергаментним папером. Викладіть у форму тісто.

5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

6. Готовий бісквіт злегка остудіть, потім витягніть з форми.

7. Верх бісквіта змастіть шаром Нутеллою. Розріжте змащений нутелою бісквіт наполовину.

8. Кожну половину змащеного бісквіта загорніть кремом всередину, вирівняйте краї.

9. Поріжте бісквіт на тістечка.

Тістечка "підківки" готові!

Смачного!

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 115 грам
  • Борошно - 55 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Ванілін - 2-3 Щепоток
  • Nutella - 5-7 Ст. Ложок (можна замінити на інший шоколадний (шоколадно-горіховий) крем.)
Тістечка "підківки" - ніжні, солодкі і смачні. Відмінно підійдуть для новорічного столу напередодні року Коні. Готуються вони дуже просто і швидко. До речі, частина тесту можна "зафарбувати" какао і зробити "мармурові" тістечка.

Як приготувати тістечка "підківки"?

1. Яйця збийте з цукром до його розчинення. Повинна вийти густа піна.

2. Поступово введіть в яєчно-цукрову масу просіяне борошно і розпушувач. Додайте ванілін. Гарненько перемішайте або збийте міксером.

3. Введіть в тісто вершкове масло. Я зазвичай вибираю холодне масло з холодильника, натираю його на буряковій тертці і замішую в тісто. Замісити тісто руками.

4. Форму для випічки змастіть рослинною або вершковим маслом. Можна вистелити пергаментним папером. Викладіть у форму тісто.

5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

6. Готовий бісквіт злегка остудіть, потім витягніть з форми.

7. Верх бісквіта змастіть шаром Нутеллою. Розріжте змащений нутелою бісквіт наполовину.

8. Кожну половину змащеного бісквіта загорніть кремом всередину, вирівняйте краї.

9. Поріжте бісквіт на тістечка.

Тістечка "підківки" готові!

Смачного!

Схожі рецепти