Рецепт Тістечка «Podkovki» фото

Тістечка «Podkovki»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Тістечко , Бісквіт
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тістечка"Підківки" готуються з бісквіту, змащеного нутелою. Можна використовувати будь-який інший шоколадний крем. Такі солодкі підкови принесуть щастя кожному, хто їх з'їсть. Особливо в рік Коня!

Опис приготування:

Тістечка"Підківки" - ніжні, солодкі і смачні. Відмінно підійдуть для новорічного столу напередодні року Коні. Готуються вони дуже просто і швидко. До речі, частина тесту можна"зафарбувати" какао і зробити"мармурові" тістечка.

Як приготувати тістечка"Підківки" ?

1. Яйця збийте з цукром до його розчинення. Повинна вийти густа піна.

2. Поступово введіть в яєчно-цукрову масу просіяне борошно і розпушувач. Додайте ванілін. Гарненько перемішайте або збийте міксером.

3. Введіть в тісто вершкове масло. Я зазвичай вибираю холодне масло з холодильника, натираю його на буряковій тертці і замішую в тісто. Замісити тісто руками.

4. Форму для випічки змастіть рослинною або вершковим маслом. Можна вистелити пергаментним папером. Викладіть у форму тісто.

5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

6. Готовий бісквіт злегка остудіть, потім витягніть з форми.

7. Верх бісквіта змастіть шаром Нутеллою. Розріжте змащений нутелою бісквіт наполовину.

8. Кожну половину змащеного бісквіта загорніть кремом всередину, вирівняйте краї.

9. Поріжте бісквіт на тістечка.

Тістечка"Підківки" готові!

Смачного!

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 115 грам
  • Борошно - 55 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Ванілін - 2-3 Щепоток
  • Nutella - 5-7 Ст. Ложок (можна замінити на інший шоколадний (шоколадно-горіховий) крем.)
Тістечка"Підківки" - ніжні, солодкі і смачні. Відмінно підійдуть для новорічного столу напередодні року Коні. Готуються вони дуже просто і швидко. До речі, частина тесту можна"зафарбувати" какао і зробити"мармурові" тістечка.

Як приготувати тістечка"Підківки" ?

1. Яйця збийте з цукром до його розчинення. Повинна вийти густа піна.

2. Поступово введіть в яєчно-цукрову масу просіяне борошно і розпушувач. Додайте ванілін. Гарненько перемішайте або збийте міксером.

3. Введіть в тісто вершкове масло. Я зазвичай вибираю холодне масло з холодильника, натираю його на буряковій тертці і замішую в тісто. Замісити тісто руками.

4. Форму для випічки змастіть рослинною або вершковим маслом. Можна вистелити пергаментним папером. Викладіть у форму тісто.

5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

6. Готовий бісквіт злегка остудіть, потім витягніть з форми.

7. Верх бісквіта змастіть шаром Нутеллою. Розріжте змащений нутелою бісквіт наполовину.

8. Кожну половину змащеного бісквіта загорніть кремом всередину, вирівняйте краї.

9. Поріжте бісквіт на тістечка.

Тістечка"Підківки" готові!

Смачного!

Схожі рецепти