Тістечка «Podkovki»
(покроковий рецепт з фото)
Тістечка "підківки" готуються з бісквіту, змащеного нутелою. Можна використовувати будь-який інший шоколадний крем. Такі солодкі підкови принесуть щастя кожному, хто їх з'їсть. Особливо в рік Коня!
Тістечка "підківки" - ніжні, солодкі і смачні. Відмінно підійдуть для новорічного столу напередодні року Коні. Готуються вони дуже просто і швидко. До речі, частина тесту можна "зафарбувати" какао і зробити "мармурові" тістечка.
Як приготувати тістечка "підківки"?
1. Яйця збийте з цукром до його розчинення. Повинна вийти густа піна.
2. Поступово введіть в яєчно-цукрову масу просіяне борошно і розпушувач. Додайте ванілін. Гарненько перемішайте або збийте міксером.
3. Введіть в тісто вершкове масло. Я зазвичай вибираю холодне масло з холодильника, натираю його на буряковій тертці і замішую в тісто. Замісити тісто руками.
4. Форму для випічки змастіть рослинною або вершковим маслом. Можна вистелити пергаментним папером. Викладіть у форму тісто.
5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
6. Готовий бісквіт злегка остудіть, потім витягніть з форми.
7. Верх бісквіта змастіть шаром Нутеллою. Розріжте змащений нутелою бісквіт наполовину.
8. Кожну половину змащеного бісквіта загорніть кремом всередину, вирівняйте краї.
9. Поріжте бісквіт на тістечка.
Тістечка "підківки" готові!
Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 115 грам
- Борошно - 55 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 70 грам
- Ванілін - 2-3 Щепоток
- Nutella - 5-7 Ст. Ложок (можна замінити на інший шоколадний (шоколадно-горіховий) крем.)
Як приготувати тістечка "підківки"?
1. Яйця збийте з цукром до його розчинення. Повинна вийти густа піна.
2. Поступово введіть в яєчно-цукрову масу просіяне борошно і розпушувач. Додайте ванілін. Гарненько перемішайте або збийте міксером.
3. Введіть в тісто вершкове масло. Я зазвичай вибираю холодне масло з холодильника, натираю його на буряковій тертці і замішую в тісто. Замісити тісто руками.
4. Форму для випічки змастіть рослинною або вершковим маслом. Можна вистелити пергаментним папером. Викладіть у форму тісто.
5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
6. Готовий бісквіт злегка остудіть, потім витягніть з форми.
7. Верх бісквіта змастіть шаром Нутеллою. Розріжте змащений нутелою бісквіт наполовину.
8. Кожну половину змащеного бісквіта загорніть кремом всередину, вирівняйте краї.
9. Поріжте бісквіт на тістечка.
Тістечка "підківки" готові!
Смачного!