Пиріжки з картоплею «Podkovki»
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю розповісти, як приготувати пиріжки з картоплею "підківки", так як ці пиріжки виходять не тільки неймовірно смачними, але і ситними завдяки картоплі і ароматними завдяки зелені!
Пиріжки - відмінний варіант швидкого і ситного перекусу, особливо якщо приготувати до них ситну начинку. У цьому рецепті в якості начинки використовується картопляне пюре із зеленню кропу: прості, але дуже смачні інгредієнти. Ви можете приготувати пиріжки будь-якої форми, але для різноманітності пропоную вам форму підкови. Також обов'язково посипте пиріжки кунжутом, від цього вони стануть набагато гарніше і смачніше.
- Борошно - 230 грам
- Йогурт грецький - 50 грам (або кефір)
- Rafinirovannoe масло - 50 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Картопляне пюре - 500 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Зелень кропу - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
1. Йогурт змішайте з яйцем, рослинним маслом і вершковим маслом кімнатної температури. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю, з'єднайте обидві суміші.
2. Злегка вимісити тісто, загорніть його в харчову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин. Остигнуло картопляне пюре змішайте із зеленню кропу, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Тісто розкачати в джгут і розділіть на 18 частин. Кожну частину розкачати в довгу корж товщиною 3 мм. На середину викладіть начинку, Обріжте кінці і безліч podkovoy.
4. Викладіть пиріжки на застелений пергаментним папером деко швом вниз, змастіть злегка збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!