Рецепт Пиріжки з картоплею «Podkovki» фото

Пиріжки з картоплею «Podkovki»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Картопля , Зелень , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Поспішаю розповісти, як приготувати пиріжки з картоплею"Підківки" , так як ці пиріжки виходять не тільки неймовірно смачними, але і ситними завдяки картоплі і ароматними завдяки зелені!

Опис приготування:

Пиріжки - відмінний варіант швидкого і ситного перекусу, особливо якщо приготувати до них ситну начинку. У цьому рецепті в якості начинки використовується картопляне пюре із зеленню кропу: прості, але дуже смачні інгредієнти. Ви можете приготувати пиріжки будь-якої форми, але для різноманітності пропоную вам форму підкови. Також обов'язково посипте пиріжки кунжутом, від цього вони стануть набагато гарніше і смачніше.

  • Борошно - 230 грам
  • Йогурт грецький - 50 грам (або кефір)
  • Rafinirovannoe масло - 50 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Картопляне пюре - 500 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Зелень кропу - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
пиріжки з картоплею
1. Йогурт змішайте з яйцем, рослинним маслом і вершковим маслом кімнатної температури. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю, з'єднайте обидві суміші.
пиріжки з картоплею
2. Злегка вимісити тісто, загорніть його в харчову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин. Остигнуло картопляне пюре змішайте із зеленню кропу, посоліть і поперчіть за смаком.
пиріжки з картоплею
3. Тісто розкачати в джгут і розділіть на 18 частин. Кожну частину розкачати в довгу корж товщиною 3 мм. На середину викладіть начинку, Обріжте кінці і безліч podkovoy.
пиріжки з картоплею
4. Викладіть пиріжки на застелений пергаментним папером деко швом вниз, змастіть злегка збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти