Тирамісу за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжний десерт, який просто тане в роті, можна приготувати просто і швидко: дивіться рецепт приготування тірамісу за 5 хвилин, і радуйте своїх близьких уже зараз!
Щоб приготувати тірамісу за 5 хвилин, заздалегідь заваріть кави, підготуйте всі інгредієнти, дістаньте морозиво з холодильника. Замість маскарпоне можете використовувати більш дешевий вершковий сир, шоколадно-горіхова паста - це нутела, а печиво савоярді я часто заміняю на бісквітні коржики. Дивимося далі рецепт.
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Шоколадно-горіхова паста - 40 грам
- Вершковий сир - 200 грам
- Ванільне морозиво - За смаком
- Кава - За смаком
- Savojardi - 200 грам
- Шоколад - За смаком
Ванільне морозиво заздалегідь дістаньте з морозилки.
Струсіть сірий, додавши столову ложку цукрової пудри.
Вершковий сир змішайте з шоколадною пастою.
До що вийшло шоколадному крему додайте збиті вершки. Обережно все перемішайте.
До однорідної маси.
Беремо заварений каву і печиво.
Печиво умочіть в кави, викладіть їм дно склянки, розламавши навпіл. Одна порція - два печива.
Зверху покладіть шар ванільного морозива. На нього - шар шоколадно-вершкового крему, потім повторіть ще шар морозива і завершите шаром крему. Присипте десерт шоколадною крихтою.
Десерт готовий. Може, якщо хочете, трохи потримати в холодильнику. У мене терпіння немає, відразу з'їдаю!
Смачного!