Тарталетки з сьомгою та авокадо
(покроковий рецепт з фото)
На замітку любителям експериментів на кухні пропоную рецепт приготування тарталеток з сьомгою та авокадо, запечених в духовці. Zaintrigovanи? Це дуже смачно і зовсім нескладно.
Класичний рецепт тарталеток з сьомгою та авокадо - це холодна закуска з скибочкою риби і шматочком авокадо. Якщо ви готові витратити трішки часу, тоді спробуйте цей дивовижний варіант - запечені в духовці тарталетки з найніжнішої начинкою.
- Сьомга - 150 грам
- Авокадо - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Лимон або вапно - 0.5 штуки
- Жовток - 3 штуки
- Кріп - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
1. Для початку підготовчий етап. Авокадо вимити, просушити, видалити кісточку і нарізати невеликими кубиками.
2. Сьомгу також нарізати кубиками, за розміром авокадо.
3. Цибулину очистити і нарізати кубиками. В даний рецепт приготування тарталеток з сьомгою та авокадо використовується фіолетовий лук (білий лук можна попередньо ошпарити окропом, щоб пішла зайва гіркота). З'єднати авокадо, сьомгу і цибулю.
4. З половини лимона або лайма вичавити сік. Акуратно перемішати.
5. Додати в салатник окремо збиті жовтки і трохи сметани. Кріп вимити, просушити і подрібнити. Посолити і поперчити начинку за смаком і як слід перемішати.
6. При бажанні можна використовувати готові тарталетки або зробити їх самостійно. Для цього необхідно об'єднати під 150 грам борошна і 60 грам вершкового масла. Ретельно вимішати тісто, додавши дрібку солі.
7. У формочки викласти невеликий шматочок тесту і розрівняти. Відправити в розігріту духовку хвилин на 20-25.
8. Щоб тарталетка не дефорязикні в процесі випічки в середину вкласти невеликий шматочок пергаменту і насипати горох або квасоля. Також можна вкласти ще одну формочку.
9. У готові тарталетки викласти начинку і відправити в духовку ще на 10-15 хвилин. Коли тарталетки з сьомгою та авокадо готові, їх потрібно залишити ще на 5-7 хвилин остигати в формочках, а потім подавати до столу. Це гарно, ситно і дуже смачно!