Тарталетки з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Справжній витвір мистецтва лише для особливих випадків: ніжні, але гостренькі тарталетки з морепродуктами і вершковим сиром за рецептом тарталеток з креветками і авокадо. Дивимося вже зараз!
Тарталетки з креветками і авокадо відрізняються від традиційних азіатської ноткою. Випікати тарталетки будемо самостійно, а в тісто додамо кілька незвичайних інгредієнтів. В іншому все просто. Пробуємо!
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 0, 75 склянки
- Poroshok Wasabi - 4 чайних ложки
- Лист норі - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершковий сир - 200 грам
- Лосось - 100 грам
- Палтус - 100 грам
- Креветки - 100 грам
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Авокадо - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сік лимонний - 1-2 чайних ложок
- Зелень - За смаком
Масло вершкове рубаємо з борошном, додаємо сіль і 2 ç.l. Wasabi.
Додаємо подрібнений лист норі.
Додаємо яйце, замішуємо.
Тісто загортаємо в плівку і прибираємо на пару годин в холодильник.
Потім відрізаємо кружечки і викладаємо в формочки для випікання.
Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів за лічені хвилини 15.
Тим часом часник порубати, зелень (петрушка, кріп) теж. Обсмажуємо на сковороді разом з креветками.
В вершковий сир додаємо 2 ç.l. Wasabi, перемішуємо.
Туди ж відправляємо соєвий соус, знову замішуємо.
Рибу і авокадо ріжемо тонкими скибочками.
Готові тарталетки з креветками і авокадо наповнюємо вершковим сиром, а зверху викладаємо рибу, креветки і авокадо. Смачного!
Готові тарталетки з креветками і авокадо наповнюємо вершковим сиром, а зверху викладаємо рибу, креветки і авокадо. Смачного!