Тарталетки з сиром і полуницею
(покроковий рецепт з фото)
На ринку купив ароматну полуницю, вирішив до вечірки зробити легку, оригінальну і смачну закуску з її використанням. Для вас - відмінний варіант, як приготувати тарталетки з сиром і полуницею.
Самі тарталетки можна спекти з пісочного тіста або купіть вже готові. В цьому випадку у мене було тісто філо, тому вирішив використовувати його. Підійде маскарпоне або будь-який інший м'який вершковий сир. Не обов'язково робити закуску солодкої, ягоди полуниці надають пікантність і свіжість.
- Тісто «Філо» - За смаком
- Маскарпоне - 2/3 склянки
- Funduk - 60 грам
- Полуниця - 2 склянки
- Абрикосовий джем - 0, 5 склянки
1. Розріжте тісто на частини і покладіть у форми для випічки. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до утворення золотистої скоринки (10-15 хвилин). Вийде близько 30 tartaletok.
2. Змастіть всередині кожну тарталетки абрикосовим джемом. Викладіть близько 1 чайної ложки сиру.
3. Наріжте полуницю тонкими пластинками і покладіть поверх сиру.
4. Змастіть зверху полуницю абрикосовим джемом, подрібніть фундук і посипте їм кожну тарталетки.
5. Подавайте закуску охолодженої.