Рецепт Тарталетки з полуницею фото

Тарталетки з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Полуниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Випічка

Десерт - важлива частина будь-якого вечері. Зараз я поділюся з вами, як приготувати тарталетки з полуницею - швидкий і дуже смачний десерт, який стане гідним завершенням вечора.

Джем я використовую для того, щоб додати блиск тарталетки. Ви можете використовувати джем і з іншим смаком, готуючи його за тим же принципом.

Як вершкового сиру я вважаю за краще використовувати маскарпоне.

Також в тарталетки можна додати і інші ягоди, наприклад - чорницю.

Для додання своєму десерту свіжості, тарталетки можна прикрасити листочком м'яти і цукровою пудрою.

  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукровий пісок - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Ванілін - 1, 5 грами
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Вершки 33% - 150 мілілітрів
  • Полуниця - 300 грам
  • Абрикосовий джем - 150 грам
тарталетки з полуницею - фото крок 1
Вершкове масло натріть на тертці. Додайте 50 г. Цукрового піску, яйце, ванілін і столову ложку води. Потім всипте борошно. Гарненько замісіть тісто, закрутіть його в плівку і залиште "відпочивати" з 15-20 хвилин.

Схожі рецепти