Тарталетки з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Десерт - важлива частина будь-якого вечері. Зараз я поділюся з вами, як приготувати тарталетки з полуницею - швидкий і дуже смачний десерт, який стане гідним завершенням вечора.
Джем я використовую для того, щоб додати блиск тарталетки. Ви можете використовувати джем і з іншим смаком, готуючи його за тим же принципом.
Як вершкового сиру я вважаю за краще використовувати маскарпоне.
Також в тарталетки можна додати і інші ягоди, наприклад - чорницю.
Для додання своєму десерту свіжості, тарталетки можна прикрасити листочком м'яти і цукровою пудрою.
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукровий пісок - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1, 5 грами
- Сир вершковий - 200 грам
- Вершки 33% - 150 мілілітрів
- Полуниця - 300 грам
- Абрикосовий джем - 150 грам
Вершкове масло натріть на тертці. Додайте 50 г. Цукрового піску, яйце, ванілін і столову ложку води. Потім всипте борошно. Гарненько замісіть тісто, закрутіть його в плівку і залиште "відпочивати" з 15-20 хвилин.