Тарт з шоколадним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Тарт з шоколадним кремом - це фантастично смачна домашня випічка. Якщо до цього ви не готували Тарту, не хвилюйтесь: тут все просто. А вже яким він смачним виходить - словами не передати!
Подібні Тарту дуже популярні в кав'ярнях всієї Європи. Як ви бачите з рецепта (та й зі складу інгредієнтів), шоколадний тарт готується дуже просто, тому рекомендую озброїтися рецептом і побалувати себе смачною домашньою випічкою.
- Крохмаль - 1/4 склянки (кукурудзяний)
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Темний шоколад - 200 грам
- Ванілін - 1/3 чайних ложки
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Корж для пирога - 1 штука
1. Проткніть заморожене тісто виделкою.
2. Після поставте в духовку на 10-15 хвилин випікатися при 180 градусах.
3. У глибокій ємності змішайте цукор і крохмаль. Влийте в суху суміш молоко, перемішайте.
4. З'єднайте жовтки з отриманою масою, гарненько збийте за допомогою віночка.
5. На повільному вогні підігрійте яєчну суміш, часто помішуючи. Як тільки суміш нагріється, додайте подрібнений шоколад і розтопіть його.
6. Коли шоколад розтане, додайте вершкове масло в шоколадну суміш.
7. Влийте шоколадну суміш в корж, охолодіть його протягом 3-4 годин.