Рецепт Суп зі зморшками в мультиварці фото

Суп зі зморшками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Гриби , Сморчки
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Настав грибний сезон, пора урізноманітнити меню смачними грибними стравами! Замість звичних печериць спробуйте сморчки, дуже смачні гриби, готуйте суп зі зморшками в мультиварці за цим рецептом.

Опис приготування:

Багато нехтують зморшками, а даремно. Це дуже смачні і ароматні грибочки, які можна і смажити, і в супі використовувати. Для приготування супу зі зморшками в мультиварці можете взяти як свіжі, так і сушені (або заморожені) грибочки. Гриби ми промиємо і обсмажити з цибулею, так суп буде більш ароматним. Буженину можете додавати або не додавати, суп з нею виходить просто більш наваристим.

1. Насамперед замочіть гриби. Сморчки, через свою капелюшки пористої, набирають багато піску, в них можуть потрапляти маленькі равлики. Тому гриби краще добре промивати. Потім гриби відваріть, варяться вони 20 хвилин після закипання. Відварені гриби теж промийте.

2. Цибулю дрібно поріжте. Увімкніть режим"Випічка" або "Жарко & Quot; . Обсмажте в мультиварці цибулю, додайте порізані варені гриби, обсмажуйте все хвилин 15-20, поки грибочки і цибулю не підрум'яняться. Посоліть і поперчіть гриби, додайте зелень, дайте обсмаженою грибам охолонути.

3. Картоплю почистіть і поріжте на кубики. Надішліть в чашу мультиварки, залийте водою, включите режим"Суп" , дайте закипіти. Після закипання посоліть і додайте кукурудзяну крупу.

4. Буженину поріжте на кубики і теж вкиньте в суп.

5. Коли картопля звариться, додайте в суп сметану і грибочки обсмажені з цибулею.

6. Варіть ще пару хвилин - і можна вимикати. Перед подачею прикрасьте страву зеленню.

Готовий суп зі зморшками в мультиварці добре подавати з грінками або зеленню. Смачного!


  • Картопля - 3-4 штук
  • Вода - 1, 5 L
  • Крем - 6 Ст. Ложок
  • Зерно зернових - 3 Ст. Ложки
  • Бажання - 2-3 скибочок
  • Гриби - 150 грам
  • Спеції, зелень - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
Багато нехтують зморшками, а даремно. Це дуже смачні і ароматні грибочки, які можна і смажити, і в супі використовувати. Для приготування супу зі зморшками в мультиварці можете взяти як свіжі, так і сушені (або заморожені) грибочки. Гриби ми промиємо і обсмажити з цибулею, так суп буде більш ароматним. Буженину можете додавати або не додавати, суп з нею виходить просто більш наваристим.

1. Насамперед замочіть гриби. Сморчки, через свою капелюшки пористої, набирають багато піску, в них можуть потрапляти маленькі равлики. Тому гриби краще добре промивати. Потім гриби відваріть, варяться вони 20 хвилин після закипання. Відварені гриби теж промийте.

2. Цибулю дрібно поріжте. Увімкніть режим"Випічка" або "Жарко & Quot; . Обсмажте в мультиварці цибулю, додайте порізані варені гриби, обсмажуйте все хвилин 15-20, поки грибочки і цибулю не підрум'яняться. Посоліть і поперчіть гриби, додайте зелень, дайте обсмаженою грибам охолонути.

3. Картоплю почистіть і поріжте на кубики. Надішліть в чашу мультиварки, залийте водою, включите режим"Суп" , дайте закипіти. Після закипання посоліть і додайте кукурудзяну крупу.

4. Буженину поріжте на кубики і теж вкиньте в суп.

5. Коли картопля звариться, додайте в суп сметану і грибочки обсмажені з цибулею.

6. Варіть ще пару хвилин - і можна вимикати. Перед подачею прикрасьте страву зеленню.

Готовий суп зі зморшками в мультиварці добре подавати з грінками або зеленню. Смачного!

Схожі рецепти