Суп зі свіжих красноголовців
(покроковий рецепт з фото)
З великим задоволенням хочу поділитися рецептом супу з красноголовців. Цей гриб підходить для будь-якого грибного блюда, але в супі виглядає просто чудово.
Спеціально для вас рецепт простого і смачного супчика з красноголовців. Готувати його легко - всього кілька кроків. Спочатку потрібно зайнятися грибами - вимийте їх, поріжте і відваріть протягом 40 хвилин. Відкиньте їх на друшляк, бульйон процідіть і поставте в ньому вариться картопля. Тим часом обсмажте на сковороді цибулю, морква і гриби. Потім відправте їх в суп до картоплі. Потім киньте вермішель, через 5 хвилин чорний перець горошком і лавровий лист і ще через пару хвилин можна знімати з вогню. На стіл подавайте в гарячому вигляді зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!
- Підосичники - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Вода - 2 L
- Вермішель - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист, перець горошком, сіль - За смаком
Ретельно промийте гриби під проточною водою і поріжте їх на частини. Складіть гриби в каструлю з підсоленою водою, доведіть до кипіння і варіть протягом 40 хвилин. Потім вийміть їх з бульйону відкиньте на друшляк.
У грибний бульйон киньте порізану картоплю.
Поки картопля вариться, обсмажте на сковороді цибулю і терту моркву. Коли остання стане м'якою, додайте гриби і смажте разом протягом 10 хвилин. Після цього відправте гриби і овочі в суп.
Тепер черга вермішелі - додайте її в суп, через 5 хвилин чорний перець горошком і лавровий лист і ще через пару хвилин можна знімати з вогню. На стіл подавайте в гарячому вигляді зі свіжою зеленню і сметаною.