Суп з красноголовців
(покроковий рецепт з фото)
Підосичники - чудові гриби, які не схильні до проникненню черв'яків. Суп з красноголовців виходить ароматним і поживним. Вариться він простим рецептом протягом півгодини-40 хв. Без м'яса!
Як приготувати суп з красноголовців?
1. Підосичники очистіть, промийте в холодній воді і наріжте скибочками.
2. У велику каструлю влийте пару літрів води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
3. У киплячу воду засипте нарізані підосичники, доведіть до кипіння і варіть протягом 15-20 хвилин. Періодично знімайте пінку шумівкою.
4. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
5. Картопля очистіть, промийте і наріжте соломкою.
6. Нарізану цибулю і картоплю додайте до грибів і варіть протягом 10 хвилин.
7. Додайте вермішель і варіть на середньому вогні ще хвилин 5-6, до готовності вермішелі.
8. Готовий суп з красноголовців прикрасьте рубаною зеленню і подайте зі сметаною.
Смачного!
- Підосичники - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Вермішель - 30-50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Петрушка (пучок) - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Крем - - За смаком (для заправки супу)
- Вода - 1, 5-2 L
1. Підосичники очистіть, промийте в холодній воді і наріжте скибочками.
2. У велику каструлю влийте пару літрів води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
3. У киплячу воду засипте нарізані підосичники, доведіть до кипіння і варіть протягом 15-20 хвилин. Періодично знімайте пінку шумівкою.
4. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
5. Картопля очистіть, промийте і наріжте соломкою.
6. Нарізану цибулю і картоплю додайте до грибів і варіть протягом 10 хвилин.
7. Додайте вермішель і варіть на середньому вогні ще хвилин 5-6, до готовності вермішелі.
8. Готовий суп з красноголовців прикрасьте рубаною зеленню і подайте зі сметаною.
Смачного!