Суп з печериць з вершками
(покроковий рецепт з фото)
До уваги кожної господині - рецепт приготування супу з шампіньйонів з вершками. Ароматний і смачний суп з грибів сподобається вам і вашим близьким. Вершки додадуть ніжності, цибуля і пікантний.
Для приготування супу з шампіньйонів з вершками я взяла свіжі гриби, вершки пожирнее і яловичий бульйон. Не лякайтеся соусу велюте в списку інгредієнтів - він готується просто: обсмажуєте борошно з маслом (або жиром) до золотистого кольору, потім проварюємо її разом з бульйоном (курячим або телячим), і майже. А так, в цілому, рецепт супу з шампіньйонів з вершками настільки простий, що кожному досвідченому кулінарові інстинктивно буде нескладно розібратися. Хай щастить!
- Олія - 20 грам
- Невелика цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Соус велюте - 1 літр
- Печериці - 500 грам
- Бульйон - 300-500 мілілітрів
- Жирні вершки - 175 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Підготуємо всі інгредієнти.
Поріжте цибулю і селеру.
Обсмажте їх в олії.
Додайте гриби.
Смажте, поки гриб не будуть готові.
Приберіть гриби з вогню, кілька штучок залиште для прикраси. Решта змішайте в каструлі з соусом велюте.
Готуйте на середньому вогні хвилин 15.
Влийте бульйон.
Потім вершки. Проваріть хвилини 3. Суп виходить пюреобразних.
Готово! Прикрасьте суп грибами або зеленню. Смачного)
Готово! Прикрасьте суп грибами або зеленню. Смачного)