Рецепт Крем-суп з брокколі і печериць фото

Крем-суп з брокколі і печериць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Гриби , Брокколі , Печериці
Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжні крем-супи дуже подобаються не тільки дорослим, але і дітям. До складу даного обідньої страви входять брокколі, печериці та вершки. Крем-суп має яскравий вершковим смаком і насиченістю.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування крем-супу з брокколі і печериць. В цілому все дуже просто, крім зазначених інгредієнтів можна додати в суп сухарики і тертий сир. Суп подається до столу гарячим, за смаком можна додати сметану. Хай щастить!

  • Брокколі - 1 штука (коб)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 100-150 грам
  • Масло оливкове - За смаком
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Кубик бульйону - 1 штука
крем-суп з брокколі і печериць - фото крок 1
Цибулю і моркву промийте, очистіть і обсмажте на олії до м'якості. На тій же сковороді обсмажуємо гриби, порізані пластинками.
крем-суп з брокколі і печериць - фото крок 2
Брокколі промиваємо і розбираємо на суцвіття. Відварюємо в киплячій воді 5 хвилин, додавши кубик бульйону. Потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода. Після цього перекладаємо овочі та гриби в чашу блендера.
крем-суп з брокколі і печериць - фото крок 3
Пюріруем овочі з грибами, додавши трохи бульйону. Повертаємо овочеву суміш в каструлю з бульйоном, вливаємо вершки, кладемо спеції. Перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.
крем-суп з брокколі і печериць - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти