Крем-суп з брокколі і печериць
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні крем-супи дуже подобаються не тільки дорослим, але і дітям. До складу даного обідньої страви входять брокколі, печериці та вершки. Крем-суп має яскравий вершковим смаком і насиченістю.
Перед вами простий рецепт приготування крем-супу з брокколі і печериць. В цілому все дуже просто, крім зазначених інгредієнтів можна додати в суп сухарики і тертий сир. Суп подається до столу гарячим, за смаком можна додати сметану. Хай щастить!
- Брокколі - 1 штука (коб)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 100-150 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Кубик бульйону - 1 штука
Цибулю і моркву промийте, очистіть і обсмажте на олії до м'якості. На тій же сковороді обсмажуємо гриби, порізані пластинками.
Брокколі промиваємо і розбираємо на суцвіття. Відварюємо в киплячій воді 5 хвилин, додавши кубик бульйону. Потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода. Після цього перекладаємо овочі та гриби в чашу блендера.
Пюріруем овочі з грибами, додавши трохи бульйону. Повертаємо овочеву суміш в каструлю з бульйоном, вливаємо вершки, кладемо спеції. Перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.
Смачного!