Крем-суп з брокколі і печериць 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніжні крем-супи дуже подобаються не тільки дорослим, але і дітям. До складу даного обідньої страви входять брокколі, печериці та вершки. Крем-суп має яскравий вершковим смаком і насиченістю.
Перед вами простий рецепт приготування крем-супу з брокколі і печериць. В цілому все дуже просто, крім зазначених інгредієнтів можна додати в суп сухарики і тертий сир. Суп подається до столу гарячим, за смаком можна додати сметану. Хай щастить! 
- Брокколі - 1 штука (коб)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Печериці - 100-150 грам
 - Масло оливкове - За смаком
 - Вершки - 3 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 - Кубик бульйону - 1 штука
 

Цибулю і моркву промийте, очистіть і обсмажте на олії до м'якості. На тій же сковороді обсмажуємо гриби, порізані пластинками.

Брокколі промиваємо і розбираємо на суцвіття. Відварюємо в киплячій воді 5 хвилин, додавши кубик бульйону. Потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода. Після цього перекладаємо овочі та гриби в чашу блендера.

Пюріруем овочі з грибами, додавши трохи бульйону. Повертаємо овочеву суміш в каструлю з бульйоном, вливаємо вершки, кладемо спеції. Перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.

Смачного!