Грибний суп з печериць з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати грибний суп з печериць з картоплею. Смачне і вельми просте блюдо, воно обов'язково вам повинно сподобатися. Легко готувати, зате який аромат і апетитний зовнішній вигляд!
Перед вами рецепт приготування грибного супу з шампіньйонів з картоплею. Виходить хоч і легке, але все ж дуже ситне, ароматне і смачне блюдо, яким досить легко насититися. Впевнена, особливих труднощів приготування не викличе і у вас все вийде. Бажаю удачі!
- Капуста молода - 600 грам
- Печериці - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Перець чилі - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 200 грам (можна і більше, якщо хочете суп більш вершковий, білий і жирненькие)
- Спеції - За смаком
1. У каструлю набираємо воду, відправимо туди подрібнену капусту і картоплю, порізавши і очистивши її попередньо. Тим часом на сковороді обсмажити гриби, перець чилі і цибулю разом зі спеціями і лавровим листом. Сюди ж додаємо томатну пасту. Цю суміш перекладаємо до овочевого бульйону, коли і капуста, і картопля будуть готові.
2. Всі разом доводимо до кипіння і варимо приблизно п'ять хвилин. Спеції додавайте до смаку.
3. А тепер весь суп перетираємо в пюре за допомогою блендера. Додамо вершки, ще раз перемішати - і повертаємо в каструлю. Доводимо до кипіння, кип'ятимо ще п'ять хвилин і знімаємо з вогню.
4. От і все! Готовий супчик красиво прикрашаємо і подаємо до столу!