Рецепт Грибний суп з печериць з картоплею фото

Грибний суп з печериць з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати грибний суп з печериць з картоплею. Смачне і вельми просте блюдо, воно обов'язково вам повинно сподобатися. Легко готувати, зате який аромат і апетитний зовнішній вигляд!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування грибного супу з шампіньйонів з картоплею. Виходить хоч і легке, але все ж дуже ситне, ароматне і смачне блюдо, яким досить легко насититися. Впевнена, особливих труднощів приготування не викличе і у вас все вийде. Бажаю удачі!

  • Капуста молода - 600 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Перець чилі - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 200 грам (можна і більше, якщо хочете суп більш вершковий, білий і жирненькие)
  • Спеції - За смаком
грибний суп з печериць з картоплею - фото крок 1
1. У каструлю набираємо воду, відправимо туди подрібнену капусту і картоплю, порізавши і очистивши її попередньо. Тим часом на сковороді обсмажити гриби, перець чилі і цибулю разом зі спеціями і лавровим листом. Сюди ж додаємо томатну пасту. Цю суміш перекладаємо до овочевого бульйону, коли і капуста, і картопля будуть готові.
грибний суп з печериць з картоплею - фото крок 2
2. Всі разом доводимо до кипіння і варимо приблизно п'ять хвилин. Спеції додавайте до смаку.
грибний суп з печериць з картоплею - фото крок 3
3. А тепер весь суп перетираємо в пюре за допомогою блендера. Додамо вершки, ще раз перемішати - і повертаємо в каструлю. Доводимо до кипіння, кип'ятимо ще п'ять хвилин і знімаємо з вогню.
грибний суп з печериць з картоплею - фото крок 4
4. От і все! Готовий супчик красиво прикрашаємо і подаємо до столу!

Схожі рецепти