Суп з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Суп з індичкою виходить дуже наваристим, ароматним і просто смачним! Картопля і капуста додають супу насиченості, а ніжне м'ясо індички додає страві особливої ніжності. Рекомендую!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування супу з індичкою. Для початку зваріть бульйон з м'яса індички, додавши спеції. Цибулю і моркву обсмажте, потім додайте в бульйон. Також додайте часник, картоплю і капусту. Варіть до готовності. Готовий суп подавайте до столу, присипавши подрібненою зеленню. Хай щастить!
- М'ясо індички - 300 грам
- Капуста - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Селера - 3 штуки (корінь)
- Часник - 1 зубчик
- Сухі трави - 1 За смаком
- Лавровий лист - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
У каструлі кип'ятимо 1, 5 л води, додаємо м'ясо індички. Варимо бульйон близько півгодини, потім даємо бульйону настоятися ще 1 час.
Морквину очищаємо і нарізаємо великими шматками. Коріння селери і пастернаку очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Цибулю і часник подрібнюємо.
У сковороді розігрійте 2 ст. L. Оливкового масла. Обсмажуємо на сковороді цибулю і моркву до м'якості.
Поки смажиться цибуля і морква, кладемо в бульйон 1-2 лаврових листки і роздавлений зубчик часнику. Додаємо сіль і перець, а також кілька пучок сухих трав. Потім додаємо обсмажені овочі, доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин. Додаємо картоплю, порізаний кубиками, і варимо ще 15 хвилин.
Тонко шаткуємо капусту.
Додаємо капусту в суп.
Готовий суп розливаємо по тарілках, присипавши подрібненою зеленню. Смачного!