Рецепт Суп-пюре з яблук фото

Суп-пюре з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Любителі цих смачних фруктів чого тільки не готують з них: запікають, заварювати, використовують як основу або начинку для пирогів. А чи пробували ви суп з яблук? тим, хто сидить на дієті, дуже рекомендую.

Опис приготування:

Суп-пюре з яблук - відмінна ідея для вечері, ви не знаходите? Особливо це блюдо сподобається тим, хто на дієті. Легкий, ніжний і ароматний суп-пюре можна подати і як десерт. А готується він дуже легко і з мінімуму інгредієнтів. Як саме приготувати найпростіший суп-пюре з яблук, ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • Яблука - 2 штуки (великих)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Йогурт натуральний - 80-100 грам
  • Вода - 3/4 склянки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Мускатний горіх мелений - 1 щіпка (за смаком)
суп-пюре з яблук - фото крок 1
Натираємо цедру з лимона і видавлюємо сік. Потім очистимо яблука від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Збризкаємо яблука соком лимона, щоб не потемніли.
суп-пюре з яблук - фото крок 2
Перекладаємо яблука в каструльку, подачі води, лимонну цедру і варимо хвилин 5-7, до розм'якшення яблук.
суп-пюре з яблук - фото крок 3
Додаємо в яблука ванільний цукор, перебиваємо все в пюре за допомогою блендера. Остужаем до кімнатної температури.
суп-пюре з яблук - фото крок 4
Додаємо за смаком йогурт і збиваємо-розмішуємо віночком. Пробуємо, додамо за смаком лимонний сік або цукор.
суп-пюре з яблук - фото крок 5
Розливаємо по тарілках і посипаємо корицею і мускатним горіхом. Прикрашаємо шматочками яблук.

Схожі рецепти