Суп-пюре з креветок
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, кому до смаку оригінальні перші блюда, хочу представити дуже класний варіант, як приготувати суп-пюре з креветок з сиром і овочами. Страва, гідне меню ресторану на вашому столі!
Це досить незвичайний супчик з неймовірною сумішшю. В якості основи можна використовувати як воду, так і бульйон, курячий або овочевий, наприклад. Сир можна взяти в ванночках або звичайний плавлений сирок. Спеції, сушені трави або зелень вибирайте ті, що вам до душі.
- Креветки - 500 грам (очищені)
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир плавлений - 3 штуки
- Вода або бульйон - 1.5 L
- Сіль і спеції - За смаком (перець, часник, паприка, чилі, орегано, чебрець)
1. У каструлю влийте воду або бульйон і доведіть до кипіння. Креветки ошпарьтеокропом, трохи остудіть і очистіть.
2. Очистіть картопля і наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на тертці, цибулю подрібніть.
3. Плавлений сирок натріть на тертці і викладіть в каструлю. Ретельно перемішайте, щоб він повністю розчинився.
4. Викладіть цибулю, моркву і картоплю. Додайте сіль і спеції. На середньому вогні варите хвилин 15.
5. Після відправте в каструлю креветки і варіть ще хвилин 5.
6. За допомогою погружного блендера подрібніть суп до стану пюре. Ще раз поставте на вогонь, доведіть до кипіння і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!