Суп-пюре з брокколі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любіть крем-супи? Тоді вам дійсно варто спробувати суп-пюре з брокколі з сиром. Він не тільки неймовірно смачний, але і дуже корисний. Тому його рекомендують готувати на обід для дітей.
Цікаво, як приготувати суп-пюре з брокколі з сиром? Та дуже просто, і прямо зараз я детально розповім і покажу, як зробити це відмінне блюдо, корисне, ситне і смачне. Подавайте його зі свіжим білим хлібом з пшениці.
- Брокколі - 250 грам
- Картопля - 100 грам
- Селера черешкова - 100 грам
- Лук білий - 50 грам
- Петрушка - 20 грам
- Сир філадельфія - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія Extra Virgin - 1 Чайна ложка
- Овочевий бульйон - 800 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Насамперед підготуйте овочі. Вимийте брокколі, розділіть її на суцвіття. Картоплю очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Лук і селеру порубати довільно. Петрушку вимити, відріжте живці.
Влетівши в каструлю овочевий бульйон, посоліть і поперчіть його. Потім доведіть його до кипіння, додайте овочі. Варіть їх протягом двадцяти хвилин.
За допомогою блендера подрібніть суп до однорідного стану. Додайте сир і оливкове масло, перемішайте гарненько.
Подавайте суп гарячим. Прикрасьте тарілку зеленню і крапельками оливкової олії. Смачного!