Суп овочевий вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)
Для вегетаріанського і дієтичного меню можна приготувати дуже смачний супчик з овочів. Легкий і освіжаючий, він відмінно тонізує і піднімає життєвий тонус.
Цей супчик має просто чудовий аромат, який підкорить не тільки вегетаріанців, але і решту гурманів. Дійсно тонкий і вишуканий смак чекає кожного, хто приготує цей овочевий суп. А я розповім рецепт, як приготувати суп овочевий вегетаріанський. Гармонійне поєднання овочів припаде до смаку навіть діткам, тим більше, суп дуже корисний.
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 6 штук
- Лук-пориста - 3 штуки
- Фенхель, корінь - 1 штука
- Селера черешки - 3 штуки
- Петрушка, Тархуна - 1 пучок
- Вершкове масло - 100 грам (для заправки.)
- Петрушка - 1 пучок (для заправки.)
- Часник - 2 зубчики (для заправки.)
- Зелений горошок - 200 грам (для наповнювача.)
- Sparzha - 1 пучок (для наповнювача.)
- Морква - 6 штук (для наповнювача.)
- Картопля - 12 штук (для наповнювача.)
- Зелена цибуля - 6 штук
1
Для приготування заправки часник і петрушку порубати ножем. Змішайте з розм'якшеним маслом. Викладіть на поліетилен і скачайте в ковбаску. Надішліть в холодильник.
2
Всі овочі поріжте великими шматками, залийте 2 літрами води. Закип'ятіть і готуйте 20 хвилин.
3
В кінці варіння додайте зелень і готуйте ще 5 хвилин.
4
Накрийте суп кришкою і відправте в холодильник на 4 годину.
5
Оскільки овочі не знадобляться, штам бульйону.
6
Картопля очистіть від шкірки. Нижні кінці спаржі укоротите на 5 см. У цибулі відокремте білу частину, а зелену відкиньте.
7
Горошок і інші овочі бланшуйте кожен окремо. Слідкуйте, щоб не зварилися.
8
Влийте овочі в бульйон.
9
При подачі в кожну тарілку кладіть по кружку від масляної ковбаски. Смачного!