Суп з сочевиці вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, але поживний суп на обід або вечерю необхідний при будь-якому раціоні. Рекомендую простий рецепт приготування супу з сочевиці вегетаріанського для вегетаріанців, а також для любителів корисної їжі!
Сочевиця не тільки дуже живильна, але і корисна. З неї можна робити закуски, другі і перші страви, котлети або салати. Дуже смачним виходить сочевичний суп. Щоб приготувати суп з сочевиці вегетаріанський, потрібно добре промити сочевицю і позбутися від лушпиння. Це самий неприємний і витратний за часом момент. В іншому суп готується так само, як і інші овочеві супи.
- Зелена сочевиця - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1-2 штук
- Селера - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Куркума - 0, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимона - 0, 5 штуки
- Вода - 1, 5 L
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Допомога фруктів і чиста: морквину натріть на крупній тертці, селера і цибулю поріжте невеликими кубиками, часник дрібно поріжте.
На дно каструлі налийте рослинного масла. Поставте на середній вогонь, додайте овочі, які пассеруйте хвилин 8.
Поки обсмажуються овочі, закип'ятіть чайник і промийте сочевицю гарненько. Додайте сочевицю до овочів, перемішайте, сіль і poperčite, додайте куркуму.
Поки обсмажуються овочі, закип'ятіть чайник і промийте сочевицю гарненько. Додайте сочевицю до овочів, перемішайте, сіль і poperčite, додайте куркуму.
Потім влийте в каструлю півтора літра води. Зменшіть вогонь і варіть суп хвилин 25 при закритій кришці.
Якщо хочете більш рідкий суп, додайте трохи кип'яченої води.
Якщо хочете більш рідкий суп, додайте трохи кип'яченої води.
Готовий суп з сочевиці вегетаріанський збризніть соком лимона перед подачею.
Смачного!