Рецепт Суп квасолевий з грибами фото

Суп квасолевий з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Гриби
Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Незвичайний гострий суп квасолевий з грибами прекрасно підійде любителям незвичайного смаку. Креязик текстура супу прекрасно поєднується з шматочками авокадо - спробувати хоча б раз його точно варто!

Опис приготування:

Чи не найпростіший рецепт супу квасоляного з грибами, проте всі зусилля дійсно варті того.

1. Квасолю замочити на ніч у холодній воді.

2. Варити квасолю на повільному вогні до готовності.

3. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію.

4. Цибулю і часник почистити і дрібно порізати. Надіслати на сковороду і смажити до золотистого кольору.

5. Гострий перець очистити від насіння, дрібно нарізати. Додати на сковороду.

6. У каструлю з квасолею відправити цибулю, часник і перець.

7. Суп посолити і поперчити, приправити кмином і варити хвилин 10-15.

8. На окремій сковороді посмажити гриби до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

9. Коли квасоля буде готова, злити в окрему ємність рідина і відправити її в блендер. Збивати ретельно, поступово додаючи рідину. Суп-пюре повинен бути злегка рідким.

10. Смажені гриби відправити до блендер і зробити кілька пульсуючих рухів. Гриби повинні почуватися в супі.

11. Готовий суп відправити на вогонь, довести до кипіння і додати трохи крохмалю. Проварити буквально 2-3 хвилини.

12. З лимона або лайма вичавити сік.

13. Авокадо порізати великими шматочками.

14. У порційну тарілку налити суп, приправити соком лимона і акуратно викласти шматочки авокадо. Прикрасити зеленню.

Суп квасолевий з грибами в домашніх умовах можна доповнити сметаною або несолодким йогуртом, вершковим сиром або м'ясними копченостями.


  • Квасоля - 300 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Гострий перець - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вапно або лимонний - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Чи не найпростіший рецепт супу квасоляного з грибами, проте всі зусилля дійсно варті того.

1. Квасолю замочити на ніч у холодній воді.

2. Варити квасолю на повільному вогні до готовності.

3. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію.

4. Цибулю і часник почистити і дрібно порізати. Надіслати на сковороду і смажити до золотистого кольору.

5. Гострий перець очистити від насіння, дрібно нарізати. Додати на сковороду.

6. У каструлю з квасолею відправити цибулю, часник і перець.

7. Суп посолити і поперчити, приправити кмином і варити хвилин 10-15.

8. На окремій сковороді посмажити гриби до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

9. Коли квасоля буде готова, злити в окрему ємність рідина і відправити її в блендер. Збивати ретельно, поступово додаючи рідину. Суп-пюре повинен бути злегка рідким.

10. Смажені гриби відправити до блендер і зробити кілька пульсуючих рухів. Гриби повинні почуватися в супі.

11. Готовий суп відправити на вогонь, довести до кипіння і додати трохи крохмалю. Проварити буквально 2-3 хвилини.

12. З лимона або лайма вичавити сік.

13. Авокадо порізати великими шматочками.

14. У порційну тарілку налити суп, приправити соком лимона і акуратно викласти шматочки авокадо. Прикрасити зеленню.

Суп квасолевий з грибами в домашніх умовах можна доповнити сметаною або несолодким йогуртом, вершковим сиром або м'ясними копченостями.

Схожі рецепти