Рецепт Суп із стручків квасолі фото

Суп із стручків квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Рецепт супу з стручків квасолі - всім прихильникам здорового харчування. Просте традиційне словацьке блюдо - Зелена квасоля, сметана і кріп забезпечують ніжний, але пряний аромат. На обід або вечерю.

Зелена квасоля дуже корисна: в ній багато вітаміну С, а також клітковини, що допомагає у травленні. Зазвичай її готують як гарнір, іноді використовують для салатів. У Словаччині суп з стручків квасолі готує кожна господиня. Зверніть увагу, що води знадобиться 1, 5 L (якщо ви хочете більш рідкий суп, то треба буде влити ще більше). Для приготування супу з стручків квасолі також використовують традиційну для Угорщини і Словаччини паприку - мелений червоний перець. Він надає тонкий аромат і пікантний смак. Даю рецепт!

  • Стручковая фасоль - 800 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Олія - 40 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Кріп - За смаком
суп із стручків квасолі - фото крок 1
Складові: квасоля бажано залити водою, добре промити.
суп із стручків квасолі - фото крок 2
Потім нарізаємо квасоля.
суп із стручків квасолі - фото крок 3
Картопля теж чистимо і ріжемо кубиками. Варимо з квасолею при закритій кришці 20 хвилин, солимо і перчимо.
суп із стручків квасолі - фото крок 4
Обсмажте борошно, масло і перець.
суп із стручків квасолі - фото крок 5
Потім додайте піджарку в суп.
суп із стручків квасолі - фото крок 6
Як тільки борошно розчинитися, додайте сметану і спеції.
суп із стручків квасолі - фото крок 7
Киньте в суп кріп, додайте цукор. Варіть до готовності.
Смачного)

Схожі рецепти