Суп із стручків квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт супу з стручків квасолі - всім прихильникам здорового харчування. Просте традиційне словацьке блюдо - Зелена квасоля, сметана і кріп забезпечують ніжний, але пряний аромат. На обід або вечерю.
Зелена квасоля дуже корисна: в ній багато вітаміну С, а також клітковини, що допомагає у травленні. Зазвичай її готують як гарнір, іноді використовують для салатів. У Словаччині суп з стручків квасолі готує кожна господиня. Зверніть увагу, що води знадобиться 1, 5 L (якщо ви хочете більш рідкий суп, то треба буде влити ще більше). Для приготування супу з стручків квасолі також використовують традиційну для Угорщини і Словаччини паприку - мелений червоний перець. Він надає тонкий аромат і пікантний смак. Даю рецепт!
- Стручковая фасоль - 800 грам
- Картопля - 3 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Олія - 40 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Кріп - За смаком
Складові: квасоля бажано залити водою, добре промити.
Потім нарізаємо квасоля.
Картопля теж чистимо і ріжемо кубиками. Варимо з квасолею при закритій кришці 20 хвилин, солимо і перчимо.
Обсмажте борошно, масло і перець.
Потім додайте піджарку в суп.
Як тільки борошно розчинитися, додайте сметану і спеції.
Киньте в суп кріп, додайте цукор. Варіть до готовності.
Смачного)
Смачного)