Рецепт Студентські пиріжки фото

Студентські пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок
Випічка, Пиріжки

У моєму студентські роки пиріжки обов'язково були з картоплею і цибулею. А ось ріпчаста смажений або зелену цибулю, в начинку додавалися в залежності від сезону. Вони були шалено смачними. Давайте приготовим?

Пиріжки готуються легко і просто. Тісто дуже слухняне, додавання борошна не вимагає. При обсмажуванні, вогонь тримайте нижче середнього, так пиріжки прожаряться рівномірно.

  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Дріжджі - 1 чайних ложок (сухі)
  • Вода - 250 мілілітрів (тепла)
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 420-450 мілілітрів(20 мл. В тісто, 400-430 мл. Для смаження)
  • Картопляне пюре - 350-380 грам (начинка)
  • Цибуля зелена - 50-70 грам (начинка)
студентські пиріжки - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
студентські пиріжки - фото крок 2
Тісто приготуйте зручним для вас способом. Я скористалася хлебопечкой. Завантажте інгредієнти в відерце згідно з порядком вказаною в інструкції. Виберіть функцію "тісто", час 1 час 05 хв. По завершенню процесу, залиште тісто ще на 30 хвилин в закритій хлібопічці. Якщо ви використовуєте ручний метод, тоді в теплій воді розчиніть сіль, цукор і дріжджі, додайте борошно і 20 мл. Масла частинами. Замісити тісто. Накрийте рушником і залиште в теплі на 1 час 30 хвилин. Після зробіть обминку.
студентські пиріжки - фото крок 3
Поки готується тісто, зробіть начинку.
Картопляне пюре змішайте з дрібно порізаними цибулею. Перемішайте.
студентські пиріжки - фото крок 4
Testo майже.
студентські пиріжки - фото крок 5
Тісто перекладіть на робочу поверхню, зробіть обминку.
студентські пиріжки - фото крок 6
Розділити тісто 13 частин і відразу ж приступайте до формування пиріжків. Поставте розігріватися рослинне масло в глибокій жаровні.
студентські пиріжки - фото крок 7
Розімніть шматочок тесту, покладіть столову ложку (можна трохи більше) начинки. Прикрийте зверху половинкою тесту, подверніте краї і надайте форму "барильця" .
студентські пиріжки - фото крок 8
Сформуйте пиріжок так, щоб начинки не було видно.
студентські пиріжки - фото крок 9
Обсмажуйте пиріжки по 2-3 штуки за раз. Важливо, щоб вони були покриті олією.
студентські пиріжки - фото крок 10
Готові пиріжки перекладіть на сито, щоб скло зайве масло, або перекладіть на паперовий рушник.
студентські пиріжки - фото крок 11
Пиріжки готові. Смачного!

Схожі рецепти