Солодкий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Мій улюблений рецепт приготування солодкого рулету - для вас! розповім, як зробити смачну і ніжну випічку в домашніх умовах. Це легко, і у вас обов'язково вийде, навіть якщо ви не експерт!
Розповім, як приготувати солодкий рулет в домашніх умовах. Завдяки бананів і цукру з корицею яблучна кислинка приглушується, і рулет виходить дійсно солодким і смачним. Рекомендую спробувати всім. Смачно, ніжно, і прямо тане в роті така випічка!
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Цукор - 40 грам
- Обкладинка - За смаком
- Яблуко - 1 штука
- Банан - 1 штука
1. Тісто розморозимо і розкачати в тонкий пласт. Яблуко і банан наріжемо невеликими шматочками.
2. Викладаємо поверх тесту, посипаємо рясно цукром і корицею. Акуратно починаємо скачувати наш рулет.
3. Запікаємо приблизно 25 хвилин при температурі 190 градусів в духовці. Рулети повинні стати рум'яними.
4. Нехай готові рулети трохи охолонуть, і тільки тоді їх можна нарізати шматочками і подавати до столу!