Рецепт Солодкий рулет з лаваша фото

Солодкий рулет з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Яблука , Лаваш
Страви без випічки
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 25 хв.

Пропоную приготувати соковитий і ситний рулетик до чаю. У ньому ароматі річного яблучного саду! рецепт, як приготувати солодкий рулет з лаваша простий у виконанні, а інгредієнти завжди є під рукою!

Опис приготування:

Цей рулетик сподобається всім без винятку! Такий собі яблучний штрудель, тільки рецепт для ледачих Якщо Вам здається, що смачна і ароматна випічка - це не ваш коник, почніть свій"шлях" в цій області кулінарії з цього простого рулету!

  • Лаваш тонкий - 1 штука (вірменський)
  • Яблука - 1-2 штук (в залежності від розміру яблук і кількості бажаної начинки )
  • Лимон - 0, 5 штуки (знову ж - як кому подобається =))
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (необхідно для змазування)
  • Яйце - 1 штука (для змазування)
  • Мед - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
солодкий рулет з лаваша - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Масло має трохи постояти до розм'якшення.
солодкий рулет з лаваша - фото крок 2
Яблука потрібно нарізати дрібними кубиками. Лимон - потерти на тертці разом з цедрою.
солодкий рулет з лаваша - фото крок 3
Нарізані яблука разом з лимоном відправити на сковорідку з додаванням невеликої кількості води. Гасити близько 5 хвилин на середньому вогні. Яблучка стануть м'якими, не втрачаючи корисних властивостей і своєї соковитості.
солодкий рулет з лаваша - фото крок 4
Тушковані яблучка викладіть в тарілку, дайте їм охолонути. В цей час м'яке масло збийте з яйцем. До остиглим яблукам додайте мед.
солодкий рулет з лаваша - фото крок 5
Лаваш змастіть маслом з яйцем, викладіть начинку і скрутіть рулетом. Випікайте на пергаменті при температурі 180 градусів до легкої золотистої скоринки. Посипте цукровою пудрою і розділіть на порційні шматочки.

Схожі рецепти