Рецепт Солодкий пиріг з черешнею фото

Солодкий пиріг з черешнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Ягоди , Пісочне тісто , Черешня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Літні , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний солодкий пиріг з черешні готується дуже просто за уязика, що у вас є готове пісочне тісто і трохи варення з черешні (можна і з вишні). Спробуйте, вам сподобається ця випічка!

Опис приготування:

Черешня - моя найулюбленіша ягода з усіх, і тому в сезон черешні я купую її майже кожен день. Збираю хороші рецепти з черешнею, і такий пиріг мені дуже подобається, а мої домашні просять приготувати його знову і знову. Пиріг добре зберігається в холодильнику пару днів.

  • Тісто пісочне - 500 грам (готове)
  • Черешня свіжа - 400 грам
  • Варення з черешні - 4 Ст. Ложки (або з вишні)
  • Цукрова пудра - За смаком
солодкий пиріг з черешнею - фото крок 1
1. У рецепті використовується готове пісочне тісто, а якщо ви хочете приготувати його самостійно, то на цьому сайті є багато хороших і простих рецептів. Важливо: перед приготуванням пирога пісочне тісто треба охолодити в холодильнику мінімум 30 хвилин. Охолоджене тісто розкачати в пласт і покладіть у форму для випічки, змащену маслом. Злегка утрамбуйте денце, оформите бортики і видаліть надлишки тесту.
солодкий пиріг з черешнею - фото крок 2
2. На дно викладіть і розподіліть 2 ст. L. Варення з черешні.
солодкий пиріг з черешнею - фото крок 3
3. Викладіть всю черешню (без кісточок) і залийте ще 2-ма ст. L. Варення.
солодкий пиріг з черешнею - фото крок 4
4. З тесту зробіть смужки для отримання дозволу «грати» на поверхні пирога. Добре закріпіть кінці смужок з тіста.
солодкий пиріг з черешнею - фото крок 5
5. Випікайте пиріг при 180 градусах протягом 40 хвилин або до тих пір, поки пиріг не стане золотисто-коричневого кольору. Дайте пирогу охолонути, потім вийміть з форми. Посипте пиріг зі свіжої черешні цукровою пудрою і подайте на стіл.

Схожі рецепти