Сирний пиріг з черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирного пирога з черешнею. Сирний пиріг з даного рецептом виходить ніжним і дуже смачним.
Для приготування сирного пирога з черешнею використовуються такі інгредієнти як: молоко, мука, сметана яйця і сир. Такий пиріг добре подати до чашечки доброго чаю.
- Сир - 150 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Муки - 200 грам
- Яєць - 2 штуки
- Розпушувач - 2, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком (начинка)
- Яєць - 3 штуки (начинка)
- Манька - 1 Ст. Ложка (начинка)
- Сметани - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Сир - 200 грам (начинка)
- Черешні - 350 грам (начинка)
- Пудра цукрова - За смаком (для прикраси)
1. Борошно змішати з сіллю і розпушувачем. Яйця, молоко, цукор кладемо в сир і перемішуємо. Сир з борошном змішати в мисці комбайна, добре вимісити, щоб вийшло м'яке тісто.
2. Між двома шарами плівки товщиною п'ять міліметрів розгортаємо в круглий пласт тісто.
3. У змащену маслом форму для випічки кладемо тісто, висотою чотири сантиметри робимо бортики. Хвилин десять випікаємо в розігрітій духовці, температура повинна бути сто вісімдесят градусів. Тепер треба добре промити ягоди, в проточній воді. Очистити черешню від кісточок і потім викласти в форму.
4. Для начинки змішуємо всі інгредієнти і заливаємо ягоди. При температурі сто вісімдесят градусів запікаємо приблизно сорок хвилин. Цукровою пудрою посипати остиглий пиріг.
5. Сирний пиріг готовий. Смачного.