Пиріг з черешнею на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, солодкий і дуже апетитний ... Вам сподобається цей рецепт приготування пирога з черешнею на кефірі! З ним навіть самий буденний день стане святковим. Не вірите? Тоді самі перевірте!
Хочу вам розповісти, як приготувати пиріг з черешнею на кефірі! Це смачна і легка випічка, яка обов'язково вам повинна припасти до душі, адже такий пиріг виглядає, як справжній витвір кулінарного мистецтва, ніхто навіть не здогадається, як легко його готувати!
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Борошно - 400 грам
- Кефір - 200 мілілітрів
- Цукор - 2/3 склянки
- Черешня - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Варення - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Абрикоси - 200 грам
1. Для тесту змішаємо цукор з кефіром, яйцем і ванільним цукром. Змішаємо, зробимо рідке тісто.
2. Далі додамо масло і борошно. Перемішаємо так, щоб не залишилося грудочок.
3. Тісто має бути густим і однорідним. Вливаємо його в форму.
4. Поверх вже остигнула основи викладаємо помиті і обсушені черешні і абрикоси без кісточок. Поставимо в нагріту до 190 градусів духовку, випікаємо тепер протягом 40-45 хвилин.
5. При подачі поливайте джемом або варенням. Смачного!