Рецепт Смузі з молоком фото

Смузі з молоком
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Напої
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.

Ситний і живильний смузі з молоком - ідеальний напій для сніданку. Він прекрасно вгаязикє почуття голоду, дарує організму багато корисних вітамінів і мінералів, не дратує слизову шлунка.

Опис приготування:

При приготуванні смузі з інжиром на молоці, цілком можна обійтися і без додавання цукру або меду, якщо інжир досить стиглий і солодкий. Однак кожен повинен визначити це по своєму смаку! Не забувайте додавати при подрібненні банан - він подарує напою незабутній аромат і густоту. А ось замінювати молоко кефіром або ряжанкою не потрібно, так як смузі може расслоиться.

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Банан - 1 штука
  • Інжир - 60 грам (свіжа або заморожена)
  • Мед квітковий - 1, 5 Ст. Ложки
смузі з молоком - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Банан і інжир використовуйте стиглі, солодкі.
смузі з молоком - фото крок 2
Очистіть банан від шкірки, наріжте шайбочками невеликої товщини, щоб шматочки фрукта швидше подрібнилися в рідини. Висипати бананову нарізку в ємність блендера або в глибоку ємність, якщо ви збираєтеся подрібнювати все занурювальним блендером.
смузі з молоком - фото крок 3
Промийте стиглий і соковитий інжир. Зріжте з плодів хвостики і наріжте кожен з них навпіл, якщо плоди невеликого розміру, або на четвертинки, якщо інжир великий. Висипати нарізку в чашу блендера.
смузі з молоком - фото крок 4
Вилийте або викладіть квітковий мед. Але тільки не використовуйте гречаний продукт, так як він може подарувати смузі легку гірчинку.
смузі з молоком - фото крок 5
Влийте молоко будь-якої жирності і подрібніть все вміст ємності на пульсуючому режимі протягом 2-3 хвилин. Молоко за бажанням можна використовувати як охолоджене, так і прогріте до кімнатної температури.
смузі з молоком - фото крок 6
Перелийте в стакани або чашки приготований смузі з молока, подайте до столу. Так як напій густий, його дегустують без трубочок або доповнюють трубочками з широким отвором.

Схожі рецепти