Смузі з апельсина і манго
(покроковий рецепт з фото)
Уже й дня не можу уявити без мого улюбленого смузі! З ранку він дарує купу вітамінів і заряд енергії на довгий час. Мої діти теж люблять цей чарівний напій. Вирішила спробувати нову варіацію.
Розповідаю, як приготувати смузі з апельсина і манго. Ці фрукти так і просилися з'єднатися разом. Вони обидва помаранчеві і смачні, а що ще треба для щастя? Основою напою вже не в перший раз виступає йогурт. З ним консистенція виходить більш густий. А кислинку додасть ананасовий сік.
- Манго - 240 грам
- Грецький йогурт - 120 грам
- Мед - 45 грам
- Ананасовий сік - 180 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука
- Лід кубиками - 200 грам
1. Апельсин очистіть від шкірки і плівок.
2. У блендер або міксер викладіть всі інгредієнти.
3. Збийте все до отримання єдиної консистенції. Smuzi готовий! Насолоджуйтесь!