Смоква з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Смоква з яблук - смачне, корисне ласощі, яке добре зберігається в картонних коробках або закритих банках. Смокви з яблук можна вирізати у вигляді фігурок і використовувати для прикраси випічки.
Рецепт смокви з яблук наступний:
1. Яблука очистити від шкірки і насіннєвих коробочок.
2. Нарізати скибочками, додати води і варити до повного розм'якшення.
3. Блендером подрібнити масу до стану пюре або протерти через сито.
4. Додати в отримане пюре цукор.
5. Уварювати масу до густоти повидла, постійно помішуючи.
6. Готова смоква з яблук легко відстає від дна і стінок каструлі.
7. Масу укласти у формочки або на деко.
8. Висушити на повітрі або в слабо нагрітій духовці.
Власне, ось і весь рецепт. Інжир, зберігайте в сухому прохолодному місці і насолоджуйтеся. Смакуйте
Що, і ще! При приготуванні смокви з яблук можна додати сік буряка або моркви. Вийде гарна різнокольорова смоква. Готову смокви з яблук пересипають цукром. З неї можна робити гарні прикраси у вигляді трояндочок, вона досить пластична і смачна. Пробуйте, хай щастить!
- Яблука - 1 кілограм (очищені)
- Цукор - 800 грам
- Вода - 1 Склянка
1. Яблука очистити від шкірки і насіннєвих коробочок.
2. Нарізати скибочками, додати води і варити до повного розм'якшення.
3. Блендером подрібнити масу до стану пюре або протерти через сито.
4. Додати в отримане пюре цукор.
5. Уварювати масу до густоти повидла, постійно помішуючи.
6. Готова смоква з яблук легко відстає від дна і стінок каструлі.
7. Масу укласти у формочки або на деко.
8. Висушити на повітрі або в слабо нагрітій духовці.
Власне, ось і весь рецепт. Інжир, зберігайте в сухому прохолодному місці і насолоджуйтеся. Смакуйте
Що, і ще! При приготуванні смокви з яблук можна додати сік буряка або моркви. Вийде гарна різнокольорова смоква. Готову смокви з яблук пересипають цукром. З неї можна робити гарні прикраси у вигляді трояндочок, вона досить пластична і смачна. Пробуйте, хай щастить!