Смачний сирний торт
(покроковий рецепт з фото)
Торти давно для мене перестали бути проблемою. Для мене вже не складає труднощів зробити майже будь-який складний рецепт. Це і зрозуміло, адже я так часто балую свою сім'ю десертами ... І вам раджу!
Цей десерт буде корисний всім. Тому прочитайте про те, як приготувати смачний сирний торт. Він поживний, містить багато кальцію, фосфору і магнію. Значить і дітям рекомендована ця випічка для включення в раціон. На день народження вона буде як не можна до речі, та й в новорічну ніч стане справжнім подарунком.
- Сир - 400 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Волоський горіх - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 3 склянки
- Молоко - 1 літр
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сода - 2 чайних ложки
- Апельсин - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Ванілін - 2 грами
Спочатку приготуйте тісто. Сир перетріть зі склянкою цукру.
Відокремте жовтки від білків. Жовтки додайте до сирної маси. Погасіть соду лимонним соком і також внесіть її в загальну ємність. Добре перемішайте.
Накрийте "тісто" рушником і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Як тільки маса підніметься вдвічі, просійте в нього борошно частинами, постійно заважаючи. Замішайте тісто так, щоб воно не прилипало до рук.
Розділіть його на 12 частин у вигляді коржів. Кожну трохи обваляйте в борошні. Розкачайте їх в пласти рівного розміру.
Розігрійте духовку до 180 градусів. На деко з пергаментом укладіть коржі, запікайте їх по черзі по 3-4 хвилини.
Тепер приготуйте крем. Змішайте в мисці цукор, що залишився, білки, ванілін (можна міксером). В іншій мисці в ст. Ложці теплого молока розчиніть крохмаль з двома ст. Ложками борошна. Добре перемішайте.
Нагрійте все молоко разом з крохмальної сумішшю на водяній бані, постійно помішуючи. Додайте в неї білкову масу і варіть крем до загустіння. Потім дайте йому повністю застигнути.
Вершкове масло розм'якшити при кімнатній температурі. Додайте його в охолоджений крем, збиваючи міксером до єдиної консистенції.
Тепер зберіть торт. Викладайте коржі один на одного, змащуючи їх кремом. Частина волоських горіхів подрібніть, прикрасьте ними випічку. Також красиво укладіть часточки апельсина, цілі горіхи і корицю. Приємною дегустації!