Смачний курячий бульйон
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати смачний курячий бульйон за дуже простим рецептом. Бульйон будемо готувати нескладний. Він може стати відмінною основою для супу. Приступаємо до приготування!
Відмінний рецепт приготування швидкого курячого бульйону. Бульйон воістину виходить прозорим, ароматним і дуже смачним. Рекомендую випробувати рецепт будинку. Діліться враженнями в коментарях.
- Курка - 1 кілограм (бажано домашня)
- Вода - 2-2, 5 L
- Цибуля ріпчаста, морква - по 1 штук
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Готуємо основні інгредієнти, які знадобляться для приготування бульйону. Випатрати курочку. Якщо знадобиться, гарненько її промиємо. Овочі очистимо.
Заливаємо курочку водою, ставимо на вогонь і варимо бульйон. Додаємо моркву, очищений цілий цибулю. Періодично знімаємо піну з поверхні. Доводимо до кипіння, потім варимо на слабкому вогні.
Через 15 хвилин виймаємо морква і цибуля з бульйону.
Варимо бульйон ще 1, 5 годину, солимо, за бажанням додаємо спеції, лавровий лист.
Готовий бульйон проціджуємо через марлю. Бульйон готовий, смачного! Прикрашаємо його рубаною зеленню і подаємо до столу.