Смачний курячий бульйон
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2-
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні я розповім, як приготувати смачний курячий бульйон за дуже простим рецептом. Бульйон будемо готувати нескладний. Він може стати відмінною основою для супу. Приступаємо до приготування!
Опис приготування:
Відмінний рецепт приготування швидкого курячого бульйону. Бульйон воістину виходить прозорим, ароматним і дуже смачним. Рекомендую випробувати рецепт будинку. Діліться враженнями в коментарях.
- Курка - 1 кілограм (бажано домашня)
- Вода - 2-2, 5 L
- Цибуля ріпчаста, морква - по 1 штук
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Готуємо основні інгредієнти, які знадобляться для приготування бульйону. Випатрати курочку. Якщо знадобиться, гарненько її промиємо. Овочі очистимо.
Заливаємо курочку водою, ставимо на вогонь і варимо бульйон. Додаємо моркву, очищений цілий цибулю. Періодично знімаємо піну з поверхні. Доводимо до кипіння, потім варимо на слабкому вогні.
Через 15 хвилин виймаємо морква і цибуля з бульйону.
Варимо бульйон ще 1, 5 годину, солимо, за бажанням додаємо спеції, лавровий лист.
Готовий бульйон проціджуємо через марлю. Бульйон готовий, смачного! Прикрашаємо його рубаною зеленню і подаємо до столу.