Смачні тонкі млинці
(покроковий рецепт з фото)
Ці млинці вразили мене своєю м'якістю. Вони дуже ніжні, смачні і не рвуться під час смаження. Я боялась, що з рідкого тесту нічого не вийде, але, як виявилося, млинці вийшли супер!
Для цих млинчиків можна використовувати не тільки картопляний, але і інші види крохмалю. Млинці дуже тонкі і ніжні, відмінно згортаються в трубочки, можна наповнити їх різними начинками на ваш смак. З даної кількості продуктів у мене вийшло 15 млинчиків. Хай щастить!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки (без гірки)
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 4 Ст. Ложки (з гіркою)
- Яйце - 3-4 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
- Масло rafinirovannoe - 2-3 Ст. Ложок

Підготуйте продукти для млинців. Якщо яйця великі, то трьох буде достатньо, якщо дрібні - додайте ще одне.

Змішайте віночком молоко з дрібкою солі, цукром, ванільним цукром і яйцями.

Додайте борошно і крохмаль. Віночком з'єднайте всі інгредієнти до однорідної маси. Для зручності і швидкості можна скористатися міксером.

У самому кінці в готове тісто додайте рослинну рафіновану олію, щоб млинці не прилипали під час смаження до сковороди. Міксером або віночком з'єднайте масло з тестом. Тісто виходить рідким, не додавайте більше борошна, завдяки рідкому тесту в результаті вийдуть тонкі млинці.

Змастіть антипригарним сковороду маслом тільки перед першим млинцем. Добре розігрійте її. Наливайте невеликим ополоником тісто, розподіляйте його по сковороді, смажте до золотистого краю.

Подденьте вилочкою край, руками переверніть млинець на іншу сторону. Обсмажте. Також вступите з іншим тестом. Смачного!