Смачні рибні котлети з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Задумалися, як приготувати смачні рибні котлети з тріски? А я тут якраз з чудовим і абсолютно нескладним рецептом:) Вони виходять ніжними, в міру соковитими і дійсно дуже класними.
Котлети - це відмінна ідея для щоденного меню. А рибні не тільки смачні, але і корисні для дітей і дорослих. Дуже зручно використовувати в рецепт філе, але якщо його знайти не вдалося, цілком підійде рибка цілком, з якої потрібно ретельно видалити всі кісточки. У фарш додайте будь-які спеції і зелень, які любите, щоб довести рецепт до досконалості.
- Гарячкові файл - 1 штука (від однієї середньої рибки)
- Картопля - 1 штука (по бажанню)
- Яйце - 1 штука
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Сухарі паніровочні - 1/3 склянки (приблизно)
- Вершкове і рослинне масло - За смаком (для смаження)
1. Наші інгредієнти.
2. Зелень вимийте, обсушити. Додайте очищений часник і подрібніть в блендері до однорідності.
3. Філе тріски пропустіть через м'ясорубку, додайте зелень з часником.
4. Вбийте яйце, додайте терту картоплю, сіль і спеції за смаком.
5. Ретельно перемішайте фарш до однорідності.
6. Сформуйте котлети і обваляйте їх з усіх боків в панірувальних сухарях. До речі, в сухарі теж, по бажанню, можна додати ароматні спеції або сушені трави.
7. На сковороді розігрійте трохи вершкового і рослинного масла. На сильному вогні обсмажте котлети з усіх боків до утворення скоринки. Після накрийте кришкою, зменшіть вогонь і доведіть їх до повної готовності. Так котлетки вийдуть не тільки смачними, але і соковитими.
Смачного!
Смачного!