Слойки з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
А у нас сьогодні на десерт повітряні, легкі, хрусткі пиріжки з соковитою вишневою начинкою! Готувати їх дуже просто і швидко! Заходьте в гості, розповім, як приготувати слойки з вишнею.
Все дуже просто. Заготовки з тіста помістіть в формочки для маффінів. Так соковита начинка не буде витікати, і пригорати на деку. Пиріжки зберігають свою форму і не розвалюються. Готуйте з задоволенням!
- Листкове тісто - 500 грам
- Вишня - 24 штук
- Цукор - 6 чайних ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Жовток - 1 штука
Заморожене листкове тісто дістаньте з морозильника, залиште при кімнатній температурі на 10 хвилин. Вишню без кісточок відкиньте на сито.
Тісто розрізати на 6 рівних квадратиків, трохи розкачайте. Помістіть заготовки в формочки для маффінів, залишивши верху куточки.
На дно кожної заготовки насипте крохмаль, покладіть по 4 вишні, 1 немає. L. Цукру.
Жовток злегка збийте з 1 ст. L. Води, змастіть куточки всередині заготовок.
З'єднайте куточки, prizhmite. Змастіть верх пиріжків жовтком. Поставте їх запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Остудіть.
Смачного!