Слоенкі з сирною начинкою і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю випічку з листкового тіста, це neprihotlivoe, з ним легко працювати, а випічка завжди виходить смачною, хрусткою. Розповім, як приготувати слоенкі з сирною начинкою і родзинками.
Листкове тісто у мене покупне, можна, можливо, звичайно, зробити його самостійно, але на це у мене не було часу. Такі слоенкі дуже добре подати до чаю або кави. Сирну начинку можна доповнити й іншими сухофруктами (чорнослив, чорнослив), горіхами, шоколадом або свіжими ягодами, фруктами.
- Ізюм - За смаком
- Сир - 400 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Ваніль - За смаком
- Жовток - 1 штука
- Листкове тісто - 0, 5 кілограма
- Кокосова стружка - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Сир перекладаю в миску, додаю яйце, сметану, цукровий пісок і ванільний цукор.
2. Ретельно все перемішую вилкою, щоб роздавилися крупинки сиру.
3. Тісто поділяю на 2 частини і розкочують тонко в формі прямокутника.
4. Начинку поділяю на 2 частини, як і тісто, і викладаю половину на тісто, розмазую по всій поверхні. Ізюм промиваю і розкладаю по начинці.
5. Повертаю тісто рулетом, те ж саме проробляю з другою частиною тіста і начинки.
6. Нарізаю рулетики невеликими шматочками. Деко застеляють пекарської папером і викладаю шматочки тіста.
7. Кожен шматочок змащую збитим жовтком і посипаю трохи кокосовою стружкою.
8. Відправляю деко в розігрітий до 200 градусів духовку і випікаю до рум'яної скоринки (10-15 хвилин).
9. Слоенкі виходять повітряні і дуже смачні, смачного!