Рецепт Сирно-вівсяне печиво фото

Сирно-вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вівсянка , Крупи
Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати сирно-вівсяне печиво в домашніх умовах. Рецепт дуже простий. Практично всі продукти знайдуться в будь-якому будинку, а якщо чого немає, то можна замінити іншими продуктами!

Опис приготування:

Готуємо таке печиво дуже просто. Я впевнена, з першого разу все вийде навіть у початківців кухарів. Сир рекомендую брати жирний і пастоподібний, тоді окремі крупинки в печиво не видно, але зате смак стає багатшим і ніжніше. Що ж стосується какао-крапельок і родзинок, то їх можна замінювати і доповнювати будь-якими іншими смачними добавками. Бажаю удачі!

  • Пластівці вівсяні - 2 склянки
  • Сир - 0.5 склянки
  • Масло кокосове - 1 Склянка (можна замінити вершковим (200 грам))
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ізюм - 0.5 склянки
  • Какао-крихта - 3/4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
сирно-вівсяне печиво - фото крок 1
1. Окремо перетираємо яйця з цукром, потім додамо розтоплене кокосове масло, корицю і ваніль. Ретельно перемішати, додамо розпушувач, пластівці і сир. Ретельно вимішати, нехай постоїть 10-15 хвилин, щоб вівсянка набухла. Потім вже додамо родзинки і какао-крихту.
сирно-вівсяне печиво - фото крок 2
2. Перемішаємо ще раз і ложкою формуємо печиво, викладаючи на деко. Запікаємо приблизно 10 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
сирно-вівсяне печиво - фото крок 3
3. От і все! Блюдо готово!

Схожі рецепти