Сирно-молочний суп з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не думав, що на молоці виходить настільки смачний суп! Також в страві присутні свіжі і заморожені овочі, що робить його ще і дуже ситним. Рекомендую зварити на обід!
Запам'ятовуйте цей рецепт, щоб завжди знати, як приготувати сирно-молочний суп з овочами. Молоко і плавлений сир надають супу яскраво виражений вершкові аромат і смак. Якщо у вас немає заморожених овочів, використовуйте свіжі морква і кольорову капусту. Хай щастить!
- Молоко - 0, 5 L
- Лист лавровий - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Заморожені овочі - За смаком (асорті: морква, горох, кольорова капуста)
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Шинка - 300 грам
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Отже, спочатку шинку нарізаємо пластинками.
Потім картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
Подрібнюємо цибулю, я нарізаю досить крупно, але ви можете вибрати свій улюблений спосіб нарізки цього овоча.
Борошно розводимо в крижаній воді, додаємо до неї трохи солі і вливаємо молоко.
Перекладаємо в каструлю всі овочі (і свіжі, і заморожені). Заливаємо їх молочної масою. Варимо до готовності овочів на середньому вогні. Для 10 хвилин до готовності кладемо в каструлю порізану шматочками плавлений сир і перемішуємо. Через кілька хвилин солимо, перчимо і додаємо лавровий лист. Також кладемо подрібнену зелень.
Смачного!