Молочний суп з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Обіднє меню пропоную вам урізноманітнити дуже класним і зовсім нескладним стравою. Легкий, апетитний овочевий супчик чудово підійде як для дитячого, так і дорослого меню. Спробуйте, раджу!
Хочу поділитися оригінальним і досить простим способом, як приготувати молочний суп з овочами. Цікаве поєднання? Дивовижно, але бульйон з додаванням молока виходить приголомшливим: насичений, ароматний і при цьому легкий. Що стосується овочів, то ви можете використовувати абсолютно будь-які, які вам до душі.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Цибулина - 1/2 штуки
- Капуста - 1/4 штуки
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Бульйон - 3 склянки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. У каструлю налийте воду або бульйон (курячий або овочевий), доведіть до кипіння. Паралельно очистіть і подрібніть всі овочі: картопля, цибуля, морква, капусту.
2. Викладіть в бульйон овочі. Після повторного закипання посоліть і поперчіть за смаком. Варіть на середньому вогні до м'якості.
3. Хвилин через 10 додайте в каструлю квасоля. Коли овочі будуть вже готові, влейте молоко.
4. Доведіть до кипіння, прогрійте буквально пару хвилин і все, знімайте з вогню. Перед подачею можна додати в тарілку щіпку свіжої зелені або сухарики, наприклад.
Смачного!
Смачного!