Рецепт Сирно-кокосова запіканка фото

Сирно-кокосова запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Горіхи , Кокосова стружка
Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сирно-кокосова запіканка сподобається тим, хто любить експериментувати. Звичайною запіканкою з сиру мало кого здивуєш, а ось якщо туди додати ароматну кокосову стружку, то буде дуже смачно!

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати сирно-кокосову запіканку, то уважно вивчіть цей рецепт. З подібних інгредієнтів виходить дуже ніжна і повітряна маса. Ви можете додати до неї фрукти або ягоди. А подавати таку запіканку можна зі сметанкою або улюбленим варенням.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Rikotta - 500 грам
  • Лимони - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Кокосова стружка - 50 грам
  • Борошно - 40 грам
  • Сіль - 1 щіпка
сирно-кокосова запіканка - фото крок 1
Такий сир, як рикотта, ідеально підходить для сирних запіканок. Він легкий і ніжний. Звільніть сир від упаковки і відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
сирно-кокосова запіканка - фото крок 2
В окрему мисочку з високими бортиками вбийте курячі яйця. Вони повинні бути охолодженими. Потім всипте до яєць цукор і за допомогою звичайного віночка збийте яйця з цукром, поки маса не посвітлішає.
сирно-кокосова запіканка - фото крок 3
До збитим курячим яйцям з цукровим піском додайте стекла рикотту, потім вичавіть з лимона сік, а цедру натріть на дрібній тертці. Все це додайте до сиру і яєць. У цю ж посуд покладіть кокосову стружку і ванільний екстракт. Як можна ретельніше перемішайте всі інгредієнти.
сирно-кокосова запіканка - фото крок 4
Виберіть формочку, в якій ви будете запікати блюдо. Вистелити її пергаментом або ж просто змастіть рослинною олією без запаху, якщо папери у вас під рукою немає. Викладіть у форму сирну масу і розрівняйте.
сирно-кокосова запіканка - фото крок 5
Духовку розігрійте до двохсот градусів, запікайте страву сорок хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти