Печиво «кокосова черепиця»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива «Кокосова черепиця». Виходить дуже смачне, і з оригінально-вигнутою формою печиво.
Насамперед змішуємо кокосову стружку, борошно і цукрову пудру. Розтопимо вершкового масла і і змішаємо його з двома білками. Все змішуємо. Виходить тягуча, густа рідина. Папір для випічки постелимо на деко, і чайною ложкою викладаємо тісто, невеликими тоненькими кружальцями.
Після того, як печиво виклали (по кілька штук, і на відстані приблизно 2 см. Інший інший), хвилин на п'ять-сім ставимо в духовку, поки не стануть злегка золотими краю. Як тільки печиво починає остигати, його потрібно швидко загинати. Використовувати для цього можна рулон фольги або качалку. Висихає печиво дуже швидко. Беремо їх з дека, і легенько придавлюємо про качалку. Зберігаємо в закритому посуді.
- Пудра цукрова - 100 грам
- Борошно - 25 грам
- Стружка кокосова - 100 грам
- Вершкове масло - 10 грам
Після того, як печиво виклали (по кілька штук, і на відстані приблизно 2 см. Інший інший), хвилин на п'ять-сім ставимо в духовку, поки не стануть злегка золотими краю. Як тільки печиво починає остигати, його потрібно швидко загинати. Використовувати для цього можна рулон фольги або качалку. Висихає печиво дуже швидко. Беремо їх з дека, і легенько придавлюємо про качалку. Зберігаємо в закритому посуді.