Рецепт Печиво «кокосова черепиця» фото

Печиво «кокосова черепиця»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Горіхи , Кокосова стружка
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування печива «Кокосова черепиця». Виходить дуже смачне, і з оригінально-вигнутою формою печиво.

Опис приготування:

Насамперед змішуємо кокосову стружку, борошно і цукрову пудру. Розтопимо вершкового масла і і змішаємо його з двома білками. Все змішуємо. Виходить тягуча, густа рідина. Папір для випічки постелимо на деко, і чайною ложкою викладаємо тісто, невеликими тоненькими кружальцями.

Після того, як печиво виклали (по кілька штук, і на відстані приблизно 2 см. Інший інший), хвилин на п'ять-сім ставимо в духовку, поки не стануть злегка золотими краю. Як тільки печиво починає остигати, його потрібно швидко загинати. Використовувати для цього можна рулон фольги або качалку. Висихає печиво дуже швидко. Беремо їх з дека, і легенько придавлюємо про качалку. Зберігаємо в закритому посуді.


  • Пудра цукрова - 100 грам
  • Борошно - 25 грам
  • Стружка кокосова - 100 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
Насамперед змішуємо кокосову стружку, борошно і цукрову пудру. Розтопимо вершкового масла і і змішаємо його з двома білками. Все змішуємо. Виходить тягуча, густа рідина. Папір для випічки постелимо на деко, і чайною ложкою викладаємо тісто, невеликими тоненькими кружальцями.

Після того, як печиво виклали (по кілька штук, і на відстані приблизно 2 см. Інший інший), хвилин на п'ять-сім ставимо в духовку, поки не стануть злегка золотими краю. Як тільки печиво починає остигати, його потрібно швидко загинати. Використовувати для цього можна рулон фольги або качалку. Висихає печиво дуже швидко. Беремо їх з дека, і легенько придавлюємо про качалку. Зберігаємо в закритому посуді.

Схожі рецепти