Сирний торт з печива
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам торт для ледарів, який можна робити хоч кожен день! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт сирного торта з печива, готуйте приголомшливий десерт легко і просто!
Люблю торти без випічки, їх легко можна приготувати, зате результат виходить дуже смачним і апетитним. Для приготування сирного торта з печива знадобиться звичайне квадратне (бажано, але не обов'язково) печиво, нежирний сир або, як в моєму випадку, сирна маса. Я її брала з банановим смаком.
- Печиво - 250-300 грам
- Крем - 400 грам
- Сир - 200 грам (або сирна маса)
- Банан - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - За смаком (для просочення печива )
- Мигдальні пластівці - За смаком (для прикраси )
Підготуйте інгредієнти.
У сметану додайте 2 ложки цукру і гарненько все збийте до загустіння.
У невеликій кількості молока змочіть печиво.
На плоскому блюді почніть збірку торта: перші два шари (можна і перші три) змащуйте сметаною з цукром. Залиште сметану для фінальної обмазки торта.
Четвертий шар намажте сирною масою. Якщо використовуєте сир, краще попередньо збити його в блендері, щоб крупинок не було і він легше намазувався.
Банан порізати і викладіть зверху на сир, потім - знову сирну масу поверх банана.
Банан порізати і викладіть зверху на сир, потім - знову сирну масу поверх банана.
Останній шар - печиво, можете взяти шоколадне для різноманітності.
Повапните з усіх боків сметанним кремом.
Якщо хочете більш святковий варіант, посипте торт мигдальними пелюстками і, накривши плівкою харчової, надішліть для просочення на пару годин в холодильник.
Якщо є час і бажання, можете приготувати глазур і зробити прикраси. Розтопіть шоколад на водяній бані.
На пергамент нанесіть розтоплений шоколад у вигляді візерунків, дайте їм застигнути в холодильнику.
А потім ними можете прикрасити готовий сирний торт з печива.
А потім ними можете прикрасити готовий сирний торт з печива.
Приємного чаювання!