Сирний торт в мультиварці (і без неї)
(покроковий рецепт з фото)
Не потрібно нікому розповідати про користь сиру. У рецепті, як приготувати сирний торт, також використовуються фрукти. Структура тесту нагадує чізкейк, дуже ніжний і м'який. Спробуйте самі!
Всі інгредієнти додаються поступово, щоб тісто вийшло більш ніжним.
В одну половину тіста можна додати просіяне какао, тоді у вас буде двоколірний торт.
Подавайте його остиглим
- Сир - 600 грам
- Цукрова пудра - 70 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 65 грам
- Олія - 70 грам
- Печиво - 200 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Банан - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
1. Відокремте жовтки від білків і збийте жовтки. Додайте половину цукрової пудри і дрібку солі, збийте міксером.
2. Далі в чашу відправте половину сиру і перемішайте.
3. Потім другу половину цукрової пудри, сиру і половину борошна. Перемішайте міксером, а потім висипте залишок борошна.
4. Перекладіть тісто в іншу ємність і збийте міксером білки з дрібкою солі. Повинна вийти густа піна.
5. З'єднайте білки з тестом і акуратно перемішайте в одному напрямку дерев'яної або силіконової лопаткою.
7. Пісочне печиво перебейте блендером в крихту. Додайте в неї м'яке вершкове масло і добре перемішайте.
8. Дно і боки чаші мультиварки змастіть маслом. Утрамбуйте пальцями крихту з печива, роблячи невеликі бортики. Потім викладіть половину тіста і розрівняйте.
9. Ближче до краю викладіть нарізану кільцями банан, а по центру - нарізаний кубиками апельсин. Потім накрийте все другою половиною тіста.
10. Випікайте торт в режимі "випічка" 45 хвилин. Після виключення програми 15 хвилин не діставайте пиріжок. Сметану змішайте з цукровою пудрою і загустителем і намажте пиріг зверху.