Сирний чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк…класика сирного торта. Напевно, Зараз би ніхто не відязикався від шматочка цього ніжного ласощі. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати сирний чізкейк. Приготуйтеся, буде смачно!
Цей покроковий і простий рецепт покаже вам, як без праці приготувати сирний чізкейк. До такого чізкейк також можна приготувати ягідний мус, він відмінно прикрасить ваш десерт.
Взагалі чизкейки готуються не тільки з сиру "філадельфія", але і з маскарпоне. Але майте на увазі, що маскарпоне жирніше "філадельфії" і трохи дорожче, тому, з чого готувати десерт, вирішите самі.
Смачного!
- Крихітка пісочного печива - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам (розтоплене)
- Сир "філадельфія" - 280 грам
- Згущене молоко - 400 грам
- Збиті вершки - 120 мілілітрів (дуже жирні, в ідеалі - 48%)
- Сік лимона - 3 штуки
- Цедра лимону - 1 штука
- Свіжі ягоди - 150 грам (будь-які на ваш смак)
- Малинове або полуничне варення - 50 мілілітрів
1
Для приготування основи змішайте крихту печива (печиво потрібно звернути в пакет і гарненько пом'яти) з розтопленим маслом і утрамбувати в 20 см круглій формі для випічки. Поставте охолоджуватися, поки готуємо начинку.
2
Змішайте сир, згущене молоко, вершки і цедру до отримання однорідної маси. Поступово вливайте лимонний сік, продовжуючи збивати до загустіння. Рівномірно розподіліть суміш по охолодженої основі. Готову страву поставте в холодильник на 4 годину, а краще на всю ніч.
3
Перед подачею прикрасьте свіжими ягодами і варенням.